Caesar salát pro 1 nebo pro 2 na Staroměstském náměstí
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 22. 10. 2017.
V ceně
1× Caesar salát s grilovaným kuřecím prsíčkem, dresinkem a hoblinami parmezánu (450 g)
Rezervace: není nutná. Pokud si chcete být jisti volným místem, doporučujeme ověřit a zamluvit předem na tel. 777 671 121
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 22. 10. 2017.
V ceně
2× Caesar salát s grilovaným kuřecím prsíčkem, dresinkem a hoblinami parmezánu (2× 450 g)
Rezervace: není nutná. Pokud si chcete být jisti volným místem, doporučujeme ověřit a zamluvit předem na tel. 777 671 121
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V případě názvu tohoto pokrmu rozhodně platí nomen omen. Pojmenován byl sice možná po kuchaři, který ho poprvé připravil, ale především je to caesar – tedy vládce všech salátů.
Dopřejte si toto luxusní jídlo i vy – skvělou harmonii římského salátu s grilovaným kuřecím prsíčkem, křupavými krutony a hoblinami parmezánu, kterou dovádí k dokonalosti tradiční dresink. V restauraci U Husa vám naservírují jednu nebo dvě porce o hmotnosti 450 g, což je množství skutečně královské, tedy vlastně císařské.
Tento šlechtic mezi saláty si přímo žádá, abyste ho konzumovali na nějakém výjimečném místě. Vychutnat si ho tedy můžete restauraci, která se nachází na Staroměstském náměstí, přímo naproti světoznámému Orloji. Rezervace stolu není nutná, ale pokud si chcete být jisti volným místem, raději si do provozovny předem zavolejte.
V restauraci U Husa vaří z čerstvých ingrediencí a specializují se zde zejména na rožněná masa, grilované koleno a staročeská jídla. Chutné pokrmy můžete spláchnout džbánem kvalitního piva, které čepují přímo z tanku, nebo sklenicí vína od nejlepších moravských vinařů.