Nejoblíbenější řecká úprava krevet: 24 ks v rajčatové salse s fetou pro dva
Přehled nabídky
Řecko je historicky zemí filozofů, bohů a hrdinů – a těmi novodobými jsou zdejší kuchaři.
Ochutnejte nejoblíbenější řeckou úpravu krevet, takzvané garides sachanaki, které se připravují v rajčatové salse s rozpuštěným sýrem feta. V dejvické restauraci Kavala budou chutnat stejně jako v taverně na Rhodosu, neboť jí vládne řecký šéfkuchař Ioannis Asarlidis, který sám vyrostl u moře, takže ví, jak s krevetami nakládat.
Na řecké vlně můžete pokračovat i při výběru nápojů a případně, pokud vám po krevetách zbude místo, při volbě sladké tečky. Co třeba čokoládový dortík Sokolatina nebo cheesecake s marmeládou z granátového jablka? K tomu si přiobjednejte tradiční frappé, řecké víno nebo sklenku Ouza, které spolehlivě navodí dovolenkovou náladu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.