Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1999 Kč za 3denní wellness pobyt v Beskydech pro DVA s neomezeným vstupem do slaného bazénu. V nabídce i luxusní varianta s vířivkou na pokoji.

3,3 / 5 Resort Morávka*** Beskydy (mapa) 428 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Barbora

Dobrý den,když budeme mít vouchery na 2 noci pro dvě osoby (1.varianta) pro sebe a známé, měli byste ještě 2 volné pokoje na některý z následujících víkendů? 24–25.3., 31.3–1.4. anebo 7.-8.4.? Předem děkuji

Barabeni

Dobrý den .Jaká je dostupnost vlakem nebo autobusem a jak daleko je do obchodů .

Daniela Rezetová Říhová

Dobrý den,bylo by možné využít variantu 1 když budeme brát sebou 5 měsíční miminko?

Ladislav Moc

Dobrý den, chci se zeptat jak mám obědnat Vouchery, když chceme s ženou na 4 noci 5 dní a máme malýhu špunta půl roku a divokou holku 4 roky. Jsem unavenej kluk takže určitě s výřivkou, a jestli vůbec bude termín když to máte skoro vyprodáno, díky za odpověď a přeji krásný den

Anička

Dobrý den,jsme tři dospělé seniorky,jaká by byla pro nas celková cena varianty 1.

Recepce

Dobrý den, museli byste si koupit jeden voucher za 1999,– a na místě doplatit 1000,– Kč
Dostali byste jeden třílůžkový pokoj.

Lukáš Hrubý

Dobrý den.Máme koupený voucher 1999 Kč za 3denní wellness pobyt v Beskydech pro DVA s neomezeným vstupem do slaného bazénu. Je na pokoji soukromá výřivka?Popřípadě je možné ji přikoupit k pobytu?Děkuji.

Recepce

Ne pane, soukromá vířivka na pokoji za tuto cenu opravdu není.. :-)

Reniula

Dobrý den, zakoupila jsem 2 poukazy (varianta č.1). Jelikož ještě musíme upřesnit termín se známymi, prosím o info, zda jsou v červnu volné nějaké termíny (ve všední dny) – rezervovalabych 2 × 2 lůžkový pokoj.
 Děkuji

Recepce

Dobrý den, červen je pomalu ale jistě vyprodán.. Kdyby Vám nevadilo ubytování v jednom pokojovém sektoru, který je složen ze dvou oddělených místností – společná je pouze kopelnou a wc – je šance na lepší termín mnohem větší. Se samostatnými dvoulůžkovými pokoji začínáme mít docela problém..

Vítězslav

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli je možné zakoupit 1. variantu pobytu a domluvit si podmínky jako ve 2. variantě(bohužel už je vyprodaná). Popřípadě jaký by byl doplatek za pobyt?
 děkuji

Recepce

Dobrý den, varianta č.2 je již bohužel vyprodaná, ale mohu vám upřímně říct, že většina hostů vířivku ani nevyužije. V suterénu hotelu je bazén s mořskou vodou se spoustou atrkcí a po jeho návštěvě si nedokážu představit, že byste si znova napustil vířivku… :-)

Chaloupková

Dobrý den,
ráda bych zakoupila u Vás nabízený poukaz, ale uplatnit bych jej chtěla v termínu od konce května do konce června. Máte v tomto období ještě volný termín? Pokud ano, ještě dnes pošlu objednávku. Děkuji.

Recepce

Dobrý den, v tuto chvíli máme volné místo již jen od 25. do 29. května, ale za hodinu to již nemusí být pravda.. Museli bychom tento termín jedině telefonicky závazně zarezervovat..

Misa

Prosím, může se v objektu kouřit i uvnitř.děkuji

Recepce

Celý hotel, včetně restaurace a všech společenských prostor je nekuřácký. Kouřit se musí chodit až ven z hotelu..

pavla

Dobrý den,
také bych měla zájem o první variantu na 7.4.-9.4. Je termín ještě volný?Dotazy již padly, ale odpověď nebyla uvedena. Děkuji

Recepce

Dobrý večer, omouváme se, ale Slevomat je tak silné médium, že jsme od rána do večera zahlceni Vašimi dotazy a to především těmi telefonickými.. Nejbližší volné termíny v Dubnu jsou až od desátého. Termíny se ovšem tak rychle plní, že to může být každou chvíli jinak. Jediná cesta je si termín závazně telefonicky objednat..

Martina Rabinská

Dobrý den! Je u Vás možnost grilování, nebo nějaké ohniště na opekani párku pro děti? Děkuji Rabinská

Recepce

Opekání – grilování, je k dispozici pouze ubytovaným v chatkách. Hoteloví hosté mohou využít nabídku specialit naší restaurace, která je vyhlášena grilovanými steaky..

Slevomat.cz

Dobrý den, vážení zákazníci,


velmi Vám děkujeme za Vaše dotazy. Rádi bychom Vás požádali o malé strpení, resort Morávka Vám během chvilky na Vaše dotazy rád odpoví :) 


Děkujeme Vám.
Dana J

Dobrý den, měli bychom zájem o dovolenou u Vás v srpnu – od pondělí do pátku – 5 dní – 4 noci – jsme dva dospělí a 2 děti – jedno 9 let a druhé ve věku 13 let – chtěla jsem se zeptat, jak by to bylo s doplatkama za děti, kdybychom si zde zakoupili 2× variantu pro 2 dospělé (2 × 1999,–-) a děti bychom doplatili u Vás osobně – takto jsme to měli loni též přes Slevomat v jiné části Beskyd. Jestli je takto vůbec možné domluvit. Předem děkuji.

Recepce

Dovolenou na 5 dní Vám můžeme nabídnou jedině v balíčku „Rodinná dovolená“ za 4990,– Kč Viz naše stránky www.moravka.com

Mirek

Dobrý večer. Máte volný termín přes Velikonoce pro 1.variantu? Děkuji.

Recepce

Velikonoce již jsou vyprodány..

Lenka

Dobrý den, měla bych zájem o 1.variantu. Máte volný termín na Velikonoce pro 2 rodiny s dětmi? Děkuji

Recepce

Velikonoce jsou vyprodány..

Misa

Dobrý den, měla bych zájem o termín 23–25dubna 2krát, je tam volno.děkuji

Recepce

Zatím ano, ale zaručit to nedokážem. Jedině si si to předem telefonicky rezervovat.. 774 330 000

Gabriela

Dobrý den,jsme 2 dospělí a jedno dítě ve věku 12 let.V době pobytu by měl syn 12-let. Chci vědět kolik budu doplácet za dítě při pobytu na dvě noci? V jedné odpovědi píšete, že 12-ti leté dítě je za dětskou cenu a v jedné, že je za dospělou cenu,tak nevím co si mám vybrat.Děkuji za odpověď.

Recepce

Do dovršení 12 let platí dětskou cenu, po dovršení 12 let, platí dospělou..

Renata

Dobrý den,
objednala jsem si 3denní wellness pro dva a chtěla jsem se zeptat kdy je třeba upřesnit termín děkuji

Recepce

Čím dříve, tím lépe, ale nejlépe e-mailem na info@moravka.com

Jana Chuchmová

Dobrý den.
koupili jsme si slevu pro dva ,ale máme 2 děti 2–9 let. Kolik by jsme platili za děti s polopenzí a za vstup do bazénu děkuji pro ně Děkuji

Fousková

Dobrý den,mám zájem o 3 variantu na 4 noci. Máme 1 dítě ve věku 16 let je možno tuto akci využít. Děkuji

Lubomira Benkova

Dobrý deň, V ponuke ostal zájazd už len pre dvoch, s tým, že my máme 2 deti. Syn bude mať 2 roky, takže pre neho by sme doniesli postieľku. Dcéra bude mať 4 roky. Koľko by sme mali príplatok za jej prístelok, s tým, že nemáme záujem o stravu pre ňu? Príplatok potom doplatíme na mieste? Ďakujem.

Recepce

Dobrý den, valastní přistýlka je u nás možná v případě pobytových balíčků za150,– Kč na den. Jídlo se dá řešit operativně na místě, a to buť formou polopenze, nebo individuálním zakoupením dětské porce v naší hotelové restauraci. Více informací najdete na www.moravka.com

Honza

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké volné termíny v srpnu, jednalo by se o čtyři dny (2 x nabídka 1) pro 2 s pětiměsíčním miminkem. Děkuji

Recepce

Anoj, ještě máme pár temínu volných, ale většinou již mimo víkendy..

Kopecká

Dobrý den, pokud bych zakoupila nabídku 3 – 2 dospělí a dvě děti, mohla bych jí využít pro dva dospělé a jedno dítě 16 cti leté? V případě že ano, mohla bych zakoupit poukázky dvě a sloučit je do jednoho pobytu? Děkuji

Recepce

Ano, tato varianta je také možná..

Jindra Morávek

Dobry den, chci se zeptat zda je možné si koupit 2 vouchery a tedy stravit u Vas celkem 4 noci ve 2 lidech? dekuji Morávek.

Recepce

Ano, je to možné, ale potřeba předem dohodnout termín, neboť již nejsme schopni zaručit dva na sebe nevazující pobyty..

Martina Javorská

DObrý den. Máme zájem o 5denní pobyt za těch 2999 , ovšem máme 3 děti – 2děti 2leté, jedno 4leté -šlo by i na tohle uplatnit slevu? Děkuji.

Recepce

Dobrý den, tento balíček již bohužel není k dispozici.

Nováková

Dobrý den, dítě do 3 let je myšleno včetně? Dítě které dovršilo tři roky nebo nedovršilo. Děkuji.

Recepce

Samozřejmě, dítě do tří let je ZDARMA!

Květoš Čech

Jaká by byla celková cena??

Petra Hejhalová

Dobru den,

je možné mít i 3 noci v termínu 23.4. až 26.4? Za jakou cenu? Je tento termín volný? Děkuji

recepce

Dobrý den, tento termín je zatím k dispozici, třetí noc si můžete doplatit zvlášť za cenu 420,–Kč/osoba/noc (zahrnuje ubytování bez stravy).

Lenka

Dobrý den,
dítě do 3 let (bez nároku na lůžko) má pobyt i s polopenzí, nebo ji musíme uhradit zvlášť?
A ještě jeden dotaz, kolik dní dopředu je možné zrušit pobyt (např. z důvodu nemoci..),aby nepropadl voucher?
Děkuji za odpověď

recepce

Dobrý den, pokud budete chtít pro dítě do 3 let stravu, tak ji musíte uhradit zvlášť.
Pobyt již nelze zrušit, případně si můžete domluvit náhradní termín.

Petra

Dobrý den,
pročetla jsem si diskuze, ale přesto se zeptám : měla bych zájem o rodinnou (tedy 3.)variantu pro 2 dospělé a 2 děti 4–12 let na 4 noci (5 dní) s polopenzí pro všechny (včetně bazénu ad.) za 2999,– (viz podrobná kalkulace na stránkách slevomatu). Je tato varianta ještě volná a je cena 2999,–za to vše uvedena správně?
Děkuji za odpověď.

recepce

Dobrý den, tato cena byla uvedena chybně a varianta již není aktivní. Můžete však využít naší nové nabídky pro rodiny s dětmi přímo na www.moravka.com .

Květoš Čech

Dobry den,jelikož rodiná varianta je vyprodaná ,tak jsem se chtěl zeptat na variantu 2 voucheru 2 dennich po sobě, pro 2 dospělé a 2 děti (1,5 a 3,5 roku),mladší by spala v naší cestovní postylce,byla by možná tahle varianta ??Děkuji

recepce

Dobrý den, ano, děti můžete potom doplatit na místě zvlášť.

Lída

Dobrý den, jak velký je vnitřní a venkovní bazén?
Děkuji

recepce

Dobrý den, vnitřní bazén je velký 11×4m, venkovní bazén 16×9 plavecká plocha, 9m brouzdaliště.

Lucie P.

Dobrý den,


ještě jsem se chtěla zeptat, zda u druhé varianty není možnost i víkendového pobytu. 


Děkuji a přeji pěkný den:)
Kožušníková

Dobrý den, u této varianty preferujeme pobyty přes týden, protože víkendy jsou poměrně obsazené, pokud se však stane, že některý víkend zůstane volný, lze pobytu využít rovněž o víkendu.

Martin P.

Dobrý den.
1. varianta – Pobyt PRO DVA NA DVĚ NOCI s polopenzí se vztahuje pouze přes týden nebo i na víkend.
Děkuji za odpověď.

Kožušníková

Dobrý den, pokud je volno, lze tuto nabídku využít rovněž o víkendech.

Kateřina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je možnost dokoupení plné penze a za jakou cenu. Děkuji

Kožušníková

Dobrý den, v nabídce balíčků máme pobyty s polopenzí, obědy si však můžete rovněž dokoupit bez předchozí závazné objednávky přímo na místě, buď formou menu (od 85,–Kč) nebo a la carte.

Dagmar Myskova

WIFI?
Dobrý den. Máte zde wifi?

Kožušníková

Dobrý den, ano, wifi je v celém hotelu.

Petr H.

Dobrý den,
kolik u Vás stojí pronájem wifi připojení k internetu? na stránce hotelu jsem to nikde nenašel. Děkuji za odpověď.

Kožušníková

Dobrý den, wifi připojení je pro ubytované hosty zdarma.

alena

Dobrý den,
kolik bychom platili, kdybychom měli s sebou na přistýlce dvě děti 6 a 8 let, včetně polopenze a neomezeného vstupu do bazénů, při zakoupení pobytu za 1990,–Kč? Děkuji

Kožušníková

Dobrý den, doplatek za děti by byl 1249,–Kč.

doro222@seznam.cz

Dobrý večer.Asi se opakuji,ale nenašla jsem odpověd na dotaz Kateřiny.Jsme 4 dospělí+jedno dítě 8 let na přistýlce a objednáme si pobyt na 4 noci.Chápu,že zaplatíme 2*2pobyty plus 340 za dítě na noc a84za snídaně.Jaká je ale cena za večeře pro dítě.Děkuji

Kožušníková

Dobrý den, podle aktualizovaného ceníku připraveného pro nový balíček pobytů rodin s dětmi je cena za ubytování s polopenzí a vstupem do bazénu pro dítě 4–12 let 1249,–Kč/4 noci (5dní).

Marcela Vosolová

Dobrý den,
mám dotaz k variantě 3 je tam psáno na 4 noci pro dva dospělé a dvě děti, ale v podrobné kalkulaci je rozpis pouze na 2 noci? Tzn. 4 večeře, 4 snídaně atd. Děkuji za odpověd

Kožušníková

Dobrý den, právě k této chybě došlo, kalkualce byla provedena pouze na 2 noci namísto 4, proto vyšla výsledná cena tak levně a samozřejmě chybně.. omlouváme se a děkujeme za pochopení. Vzhledem k tomu, že teď není v nabídce žádný balíček pro rodiny s dětmi a je již po uzávěrce, připravujeme podobný balíček přímo v naší hotelové nabídce, kterou můžete sledovat snad již během dnešního dne přímo na našich stránkách www.moravka.com.

Pavlína

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné termín rezervovat již před objednáním a zaplacením voucheru? Děkuji

Kožušníková

Dobrý den, ano, termín si můžete předběžně rezervovat před objednáním, po zaplacení potom stačí odeslat číslo voucheru pro potvrzení objednávky.

Kateřina Navrátilová

Připojuji se k podobnému dotazu – Jsme 2 dospělí, máme zájem o apartmá s vířivkou ( 4 noci, klidně všední den) Mohu tedy zakoupit 2 vouchery pro nás dospělé a dítě ( 12 let ) umístit na přistýlku ? kolik bude platit s e snídaní i večeří ? Cena snídaně uvedena je, cena večeře nikoliv. Děkuji !

Kožušníková

Dobrý den, ubytování s polopenzí pro dítě 4–12let je v aktualizované nabídce za 299,–Kč/den, zahrnuje mj. také vstup do bazénu. Na 4 noci/5 dní je to potom 1249,–Kč. Přistýlky v apartmá jsou však nepraktické z prostorových důvodů a nepreferujeme je.

Pavlína

Dobrý den, jak daleko je od hotelu lanové centrum? Je možno chytat ryby i mimo rybářskou baštu, v přehradě Morávka? Děkuji za odpověď.

Kožušníková

Dobrý den, omlouvám se, ale nevím, jak daleko je lanové centrum, v přehradě Morávka je určitě zákaz rybolovu.

Šárka

Dobrý den,když mám děti ve věku 16 a12 let a nevztahuje se na ně rodinný poukaz,mohu si tedy koupit 2 poukazy za 1999 kč?

Kožušníková

Dobrý den, na 12.leté dítě se ještě vztahují dětské ceny, je tedy zbytečné kupovat celý poukaz. Dítě můžete doplatit na místě za dětskou cenu, viz www.moravka.com.

Míla

Dobrý den,v nabídce pobytu 2 dospělí+2 děti s polopenzí je uvedena 2999kč.A v dalších podmínkách o slevě je uvedena cena za dítě/noc 340kč+snídaně 84kč.Za jakou cenu budu mít pobyt i s polopenzí?Je možné vzít 3 dítě(2,5roku) v ceně tohoto pobytu.Děkuji

Kožušníková

Dobrý den, tato nabídka byla uvedena mylně, cena byla vynásobena 2dny namísto 4 a již je stažena. Pro pobyt rodin s dětmi připravujeme nový balíček, který můžete sledovat přímo na našich stránkách www.moravka.com.

Štěpánka Zelenková

Dobrý den, je možno do apartmánu ( s výřivkou) přidat přistýlku pro 7 leté dítě? Předem moc děkuji.

Kožušníková

Dobrý den, apartmá je vybaveno pro 2 osoby, přistýlka pro větší děti není možná.

Hyvnarová

Dobry den. Je mozne zakoupit 2× luxusni variantu s virivkou na pokoji a zustat tak treba nekterou noc pres vikend, celkem tedy 4 noci ? Děkuji

Kožušníková

Dobrý den, pokud bude víkendový termín volný, lze využít i takovou variantu.

Renata

Škoda, těšila jsem se na ranní plavání. Bylo by možné alespoň využít pro plavání před snídaní venkovní bazén? Je určena nějaká provozní doba venkovního bazénu, nebo je do něj přístup neomezený?

Kožušníková

Dobrý den, venkovní bazén je otevřený rovněž od 10–22 hodin, ráno totiž probíhají úpravy a příprava na denní provoz (vysávání bazénu, čištění oplachových vaniček, chlorování atd.). Je to jediná doba, kdy je možné tuto údržbu provést.

Renata

Děkuji za odpověď a ještě mám dva dotazy – v textu v akci je uvedeno, že bazén je otevřen nonstop i v noci a ráno před snídaní, ale na stránkách hotelu je uvedena provozní doba bazénu 10–22 hod, co tedy platí? A dále, jak jsou podáány večeře? V případě, že jsou servírované, je možná vegetariánská varianta?

Kožušníková

Dobrý den, bazén je otevřený tak, jak je uvedeno na stránkách, tj. od 10–22 hod, vegetariánská varianta je samozřejmě možná, stačí se domluvit na místě.

Jaruš Chlebíková

Dobry den,chtela jsem se zeptat jestli maji pokoje balkon a jestli je koureni v hotelu povoleno dekuji s pozdravem

Kožušníková

Dobrý den, balkony bohužel nejsou součástí pokojů a celý hotel je nekuřácký.

Sára

Dobrý den,byl by možný pobyt na 4 noci pro 2 dospělí a jedno dítě/7let/ a jaká by byla cena?
Děkuji.

Kožušníková

Dobrý den, pobyt samozřejmě možný je, cena voucheru je však daná a jakékoli jiné varianty se řídí podle klasického ceníku. Když si však zakoupíte voucher na 3. variantu (tj. pobyt pro 2 dospělé a 2 děti), vyjde Vám i tak levněji tato varianta než u klasické objednávky :).

Marcela

Dobrý den, kdybych chtěla využít 4noci ve všední dny, je pro mne výhodnější vzít si rodinný pobyt pro 2+2děti než spojit dva vouchery pro 2osoby. Chci se proto zeptat, jestli je to možné, aby dva dospělí využili voucher „rodinný“ na 4noci. (Vyjde to nejen o 1000kč levněji, ale je tam jídlo pro „4“ osoby.)
Anebo- nebyla by tam kalkulace i pro dva na 4noci?
Za odpověď děkuji…:-)

Kožušníková

Dobrý den, tímto způsobem pobyt bohužel využít nelze. Pokud byste chtěla využít jakékoliv jiné nabídky než ve třech nabízených variantách, platí již běžný ceník.

Angelika Struziaková

Dobrý den, jak to je s venkovním bazénem ten se platí samostatně nebo je v ceně? Děkuji za odpověď.

Kožušníková

Dobrý den, venkovní bazén je zahrnutý v ceně.

Šárka

Dobrý den,měla bych zájem o 5-denní rodinnou dovolenou,ale mé děti jsu ve věku 16 a 12 let.Prosím o kalkulaci ceny.Děkuji.

Kožušníková

Dobrý den, na takový pobyt se akce slevomatu nevztahuje, je třeba poslat klasickou objednávku např. přes hotelový rezervační formulář: http://www.moravka.com/index.php?option=com_rezervace&Itemid=74 .

Kateřina

dobrý den, je možné koupit 2 × 3.variantu a využít tak 8 nocí jako dovolenou vcelku – tedy i přes víkend nebo to nelze ani v tomto případě? děkuji

Kožušníková

Dobrý den, ano, můžete.

Martina

Dobrý den, jaká cena by byla u víkendového pobytu dvou dospělých a 2 dětí ve věku 13 let a dva roky?

Kožušníková

Dobrý den, děti do 3 let mají ubytování zdarma bez nároku na lůžko (s tím, že si vezmete např. cestovní postýlku, nebo bude dítě spát s Vámi na dvojlůžku), děti od 12 let výše již platí běžnou cenu, tj. 680,–Kč/noc (ceny dalších služeb najdete na: http://www.moravka.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=13 v). U dospělých můžete využít 1. variantu pobytového balíčku.

Renata

Dobrý den, v té variantě apartmá pro 2 osoby v pondělí až pátek je možno rezervovat i noc z pátku na sobotu?

Kožušníková

Dobrý den, pokud bude apartmá volné, lze využít i noc z pátku na sobotu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru