Termín
Platnost do 31. 10. 2017.
V ceně
- 1× grilované vepřové koleno, 300 gramů
- 1× klobása, 100 gramů
- chléb
- hořčice
- Rezervace: Na telefonu 274 821 921 nejpozději 12 hodin předem (ideálně den předem).
- Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odběr jídla s sebou není možný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2017.
V ceně
- 2× grilované vepřové koleno, 300 gramů
- 2× klobása, 100 gramů
- chléb
- hořčice
- Rezervace: Na telefonu 274 821 921 nejpozději 12 hodin předem (ideálně den předem).
- Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odběr jídla s sebou není možný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Víte, proč námořníci před palubou upřednostňují pevnou zem pod nohama? Protože po ní mohou dojít do restaurace U Kormidla.
Plavili jste se po moři dnem i nocí, vytírali jste loď od přídě až po záď a šplhali na vysoké stožáry? Ne? To nevadí. I tak si můžete v restauraci U Kormidla odpočinout po námořnicku. Naservírují vám tu grilované vepřové koleno, které předem vykostí a schovají do něj pořádnou klobásu.
Masové dobroty váží celkem 400 gramů a k ulovení jsou vouchery pro 1 i 2 mořské vlky. K jídlu dostanete chleba i hořčici, a protože se bez dobrého pití takové hody neobejdou, nezapomeňte rozevřít nápojový lístek. Točí tu Kozla i moky z rodinného minipivovaru Gwern. Tak ahoj!