Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vařte jako francouzský šéfkuchař: kurz s Janem Rimplerem ve škole Kuliner

4,8 / 5 Kuliner Moravany  (mapa) 18 prodejů

Přehled nabídky

5,0

vyborny kurz spokojenost se vsim a jen doporucujeme priste urcite pujdeme zase na nejaky jiny…

Kristýna
Varianty (1)

„Jedí aby žili, žijí aby jedli.“ Dokážete uhodnout, o kom tohle rčení vypovídá nejlépe? No jasně. O Francouzích!

Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler – sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu o 5 chodech. 

Kurz se koná v pátek 24. listopadu a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech. 

A jaké dobroty vlastně budete chystat? Jako amuse-bouche připravíte pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou. Naučíte se udělat vynikající kuřecí supreme a krok po kroku se dopracujete k dokonalému drůbežímu vývaru. Hlavním chodem bude kuřecí stehno à la kohout na víně,  sladkou tečkou zase crème brûlée.

Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření. 

Nahoru