Salát pro odvážné: hodování na vyhlídkové plošině zavěšené 50 m nad zemí
Přehled nabídky
Mít hlavu v oblacích není vůbec špatný nápad. Zvlášť když k tomu přidáte něco dobrého na zub.
Wow! Tak tohle je neskutečný zážitek! Před vámi výtečný salát od michelinského šéfkuchaře Rolanda Hubera, pod vámi Riegrovy sady a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled na pražské věžičky, který vám vyrazí dech. Nebo to bude těch 50 metrů pod vámi?
30 minut v oblacích
Usedněte v pátek 8. září v 16.30 na vyhlídkovou plošinu Dinner in the Sky a nechte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně ohánět vídeňský šéfkuchař Roland Huber, držitel michelinské hvězdy. Připraví vám avokádovo-rajčatový salát a nebeský barman vám k němu nalije skleničku vína i nealko. Celá akce trvá 30 minut a nechá ve vás hluboký dojem. No řekněte sami, kolik znáte lidí, kteří zažili něco podobného?
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.