Tatarák z hovězí svíčkové od českých řezníků a tolik topinek, kolik sníte
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 8. 10. 2017.
V ceně
- 150 gramů tataráku z hovězí svíčkové
- neomezené množství topinek k tataráku
- koření
- hořčice
Omezení
Rezervace není třeba, kód voucheru uplatníte přímo v restauraci.
Krabička na jídlo s sebou: 5 Kč
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 8. 10. 2017.
V ceně
- 300 gramů tataráku z hovězí svíčkové
- neomezené množství topinek k tataráku
- koření
- hořčice
Omezení
Rezervace není třeba, kód voucheru uplatníte přímo v restauraci.
Krabička na jídlo s sebou: 5 Kč
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 8. 10. 2017.
V ceně
- 500 gramů tataráku z hovězí svíčkové
- neomezené množství topinek k tataráku
- koření
- hořčice
Omezení
Rezervace není třeba, kód voucheru uplatníte přímo v restauraci.
Krabička na jídlo s sebou: 5 Kč
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když někdo onemocní z téhle uspěchané moderní doby, vyléčí ho jedině pobyt v sanatoriu. V tom pivním, samozřejmě!
Z nepohody i hladu vás v libeňském pivním sanatoriu U Horkých vyléčí raz dva. Přichystají pro vás totiž výtečný tatarák z hovězí svíčkové. Maso odebírají výhradně od českých řezníků, a tak se můžete těšit na náramný labužnický zážitek.
K mání jsou vouchery na tatarák o 150, 300 i 500 gramech, takže můžete nasytit nejenom sebe, ale klidně celou partu. A aby toho nebylo málo, dostanete k masu tolik topinek, kolik sníte.
Tahle tradiční česká hospůdka je zvláště dnes úplnou oázou mezi moderními podniky. Mezi zdejší hosty patříval i Bohumil Hrabal. Na čepu mají Velkopopovického Kozla, Plzeň, Gambrinus a každý měsíc nějaký ten speciál. Jak jednou přijdete, budete se sem chtít vracet pořád!