Zajděte si do pivního sanatoria pábit nad pečenými vepř. žebry od českého řezníka
Přehled nabídky
I pan Hrabal se jistě rád hrabal v mastňoučkých žebírkách.
Tenhle druh hospůdek už skoro vyhynul. Mezi libeňskými officeparky a luxusními byty pořád stojí poctivé české pivní sanatorium U Horkých, kam svého času chodil popíjet i Bohumil Hrabal. Hosté i hospodský se k téhle tradici čile hlásí. V rekonstruovaných prostorách si tu můžete pochutnat na české klasice a v družném hovoru sousta zapíjet dobře ošetřeným pivem. Třeba tu múza připije na zdraví i vám!
Nabaštíte se pikantních marinovaných vepřových žeber podávaných tradičně s chlebem, hořčicí a čertovským křenem. Maso je výhradně od českých řezníků. Svlažit se můžete čepovaným Kozlem 11°, nepasterizovanou Gambrinus 10° nebo 12° Plzní. Za příhodného počasí můžete poseděti na venkovní zahrádce a pozorovat, jak v Libni líně plyne čas.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.