
Termín
Platnost do 26. 8. 2017.
V ceně
- 1× bruschetta s marinovaným uzeným lososem (60 g), bylinkovým pestem a rajčatovou salsou
- 1× pražma královská (300 g) v marinádě z uzené papriky s pyré z pečené karotky se smetanou, novými brambory a bylinkovým máslem
Můžete využít do 26. 8. 2017
- Rezervace: Nutná minimálně den předem na tel. 601 015 033.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Platební karty: Zatím ne, ale pracuje se na tom.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, TV, parkování.
Rezervovaný termín můžete zrušit nejpozději den předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Až tohle menu sníte, půjdete nejspíš otestovat, jestli Labe, které teče kousek od restaurace, není slané – prostě neuvěříte, že nejste u moře.
Věřte nevěřte, i v Hradci si můžete pochutnat na menu, které jako by sestavoval a připravoval chorvatský šéfkuchař v taverně na přímořské promenádě. Musíte ale vědět, kam zamířit – také k vodě, ale k Labi, konkrétně do restaurace U Jabloně.
Před rybím menu, které tvoří bruschetta s uzeným lososem a pražma královská (z Chorvatska ji možná znáte jako doradu) s karotkovým pyré a novými brambory, by smekl nejeden jižan. Tajemství tkví z velké části v tom, že pražmy jsou vždy čerstvé, jinak se prostě stejné chuti dosáhnout nedá.
Když bude venku hezky, můžete si oba chody vychutnat na zahrádce. A protože ryba má plavat, objednejte si z nápojového lístku sklenku vína, případně točeného Kozla, Bernarda nebo Kofolu.