Termín
Platnost do 30. 9. 2017.
V ceně
Letní degustační menu pro dvě osoby
- 2× salát s kozím sýrem (rukola, salát friseé, hrášek, medová šalotka, 190 g)
- 2× grilované foie gras (rebarborový jus, foie gras mousse, pyré z červené cibule, granátové jablko s Armagnacem, 100 g)
- 2× risotto nero (kalamáry, rajčatový tataráček, čerstvá bazalka, extra virgin olivový olej, 300 g)
- 2× kuřecí Ballotine (jarní kukuřičné kuřátko Poulet, espuma z fava fazolek, kukuřičné pyré, houba enoki, 300 g)
- 2× řez dulce valrhona (yuzu sponge, maliny, sorbet malina-wasabi, čokoláda Valrhona 32% Dulcey, 250 g)
Můžete využít do 30. 9. 2017
- Rezervace: Stůl si zamluvte zavčasu na tel. 224 829 215.
- Při rezervaci budete požádáni o kód voucheru.
- K degustačnímu menu patří vhodný dress code (oblek ani košile nejsou vyloženě nutné, v první řadě se musíte cítit příjemně).
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
K létu patří cestování a poznávání nových věcí – poznejte na talířích pět nových pokrmů a vaše chuťové buňky se proletí až do nebeských výšin.
V poklidném Ristorante Bianco e Nero v atriu paláce Florentinum však nejde „jen“ o skvělou gastronomii, ale celkově o výjimečný zážitek. Projděte se ve dvou pražskými uličkami a osvěžte se tu v letních dnech 5chodovým menu a prvotřídním servisem.
Pozorný personál se o vás bude starat v doslovném i přeneseném slova smyslu v rukavičkách a postupně vám na stůl naservíruje pět skvostných pokrmů, které kombinují prvky tradiční i moderní gastronomie. Průběh přípravy, který by se dal nazvat jako koncert šikovných rukou, budete moci sami sledovat, neboť kuchyně je tu otevřená.
Šéfkuchař Andrej Mišutka se snaží minimalizovat počet surovin, tak aby vynikla jejich přirozená chuť. Posoudíte to sami na kuřecím Ballotine, risottu s kalamáry, foie gras a dalších rafinovaných chodech.
K takové hostině se hodí i pečlivě vybrané víno, s volbou lahve vám tu rádi poradí, případně se začtěte do nápojového lístku a nechte si namíchat třeba domácí limonádu nebo ledový čaj. Mezi jednotlivými sousty se pak pokochejte i jedinečným interiérem restaurace, kde vás obklopí díla českých i zahraničních designérů.
