Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

90minutové saunování pro dva – Finská a infrasauna dle výběru

Labyrint Kadaň  (mapa) 3 prodeje

Přehled nabídky

Varianty (1)

Saunový zákon praví: Působí-li na tělo optimální dobu optimální teplota, přeměňují se starosti a bolesti v páru a mizí v nenávratnu.

Saunování si v posledních desetiletí získává velkou oblibu po celém světě a důvody jsou nasnadě – spousta skvělých účinků saunování. Některé z nich jsou známé, jiné vás asi překvapí.

8 benefitů finské sauny:

6 benefitů infrasauny:

Je všeobecně známo, že pocení je skvělý způsob, jak spálit kalorie a zbavit tělo toxinů. Co ale dělat v případě, že je člověk zrovna nemocný, případně nemá náladu na sport?

Jedním z možných řešení je návštěva infrasauny. Díky tomuto typu saun se tělo zbaví toxinů efektivně, ve vysoké míře, a to včetně těžkých kovů jako je měď nebo olovo. Účinků infrasauny je ale mnohem více. Mezi další benefity patří snadnější hubnutí, relaxace, ztišení bolesti, zlepšené fungování krevního oběhu a pročištění pokožky.

Je skvělé, že blahodárné účinky infrasauny mohou využít i lidé, kteří mají problémy s vysokým krevním tlakem. Sice narozdíl od finské sauny nedochází ke zvýšení tělesné teploty až ke 38 °C a následně tudíž k aktivizování imunitního systému a zrychlení látkové výměny, ale infrasauna je k tělu šetrnější a k nadměrnému pocení spojeného s vyplavováním škodlivin dochází také.

Nahoru