Termín
Platnost do 31. 8. 2017.
V ceně
Vyladěné menu o 4 chodech pro 1 osobu
- 1× hovězí carpaccio s olivami, sušenými rajčátky, parmezánem a rukolou, 50 g
- 1× studená pórková polévka vichyssoise s uzeným lososem, 1 dl
- 1× steak Maminha obalený v chilli a kávě s fazolkami, 140 g
- 1× gratinované brambory jako příloha
- 1× citronový koláč Tarte au citron
Omezení
- Rezervace: Stůl si zamluvte předem na mailu info@noemarch.cz nebo na tel. 541 216 160.
- Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odběr jídla s sebou není možný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2017.
V ceně
Vyladěné menu o 4 chodech pro 2 osoby
- 2× hovězí carpaccio s olivami, sušenými rajčátky, parmezánem a rukolou, 50 g
- 2× studená pórková polévka vichyssoise s uzeným lososem, 1 dl
- 2× steak Maminha obalený v chilli a kávě s fazolkami, 140 g
- 2× gratinované brambory jako příloha
- 2× citronový koláč Tarte au citron
Omezení
- Rezervace: Stůl si zamluvte předem na mailu info@noemarch.cz nebo na tel. 541 216 160.
- Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odběr jídla s sebou není možný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Historici učinili nevídaný objev: Noe prý před potopou zachránil nejen zástupce lidské a zvířecí říše, ale také sbírku receptů. Šušká se, že ji dneska vlastní kuchaři z restaurace Noem Arch.
Uvelebte se do pohodlných židlí a křesílek restaurace Noem Arch a připravte se na objevování nových chutí. Zdejší mistři pro vás, a klidně i pro vaši polovičku, nachystají letní menu o 4 delikátních chodech. Vychutnat si ho můžete buď uvnitř, nebo v prostředí romantické terasy.
Vaše chuťové pohárky budou šílet blahem. Těšit se můžete na hovězí carpaccio s olivami i sušenými rajčátky, po kterém bude následovat studená pórková polévka pocházející z francouzských lázní Vichy. Jako hlavní chod vám až naservírují hovězí steak zvaný Maminha. Jde o o výtečné maso mezi ořechem a květovou špičkou, které se vyznačuje především výraznou chutí. A ani sladká tečka vás nezklame – smlsnete si na božském citronovém koláči.
Základními ingrediencemi, z nichž tu všechna jídla připravují, jsou poctivost, kvalita, čerstvost a sezónnost. Zdejší kuchaři rádi objevují tradiční recepty české gastronomie, ale zároveň se inspirují světovými trendy a nebojí se je zahalit do moderního hávu.
Začtěte se rovněž do vinného lístku, v němž se skrývá jeden poklad vedle druhého. Výjimečnou hostinu dokáže správně zvolená sklenka dovést k absolutní dokonalosti.