Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Takhle chutná léto: 4chodové menu v designové restauraci pro 1 nebo 2 gurmány

Noem Arch Brno - Královo Pole (mapa) cca 80 km / 1 h
Počítáno autem z Hodonína.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (2)

Vyladěné menu o 4 chodech pro 1 osobu

  • 1× hovězí carpaccio s olivami, sušenými rajčátky, parmezánem a rukolou, 50 g
  • 1× studená pórková polévka vichyssoise s uzeným lososem, 1 dl
  • 1× steak Maminha obalený v chilli a kávě s fazolkami, 140 g
  • 1× gratinované brambory jako příloha
  • 1× citronový koláč Tarte au citron 

Omezení

Voucher můžete využít každý všední den od 15:00. O víkendu platí i v době obědů.
  • Rezervace: Stůl si zamluvte předem na mailu info@noemarch.cz nebo na tel. 541 216 160.
  • Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odběr jídla s sebou není možný. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

990 Kč −49 % 499 Kč
990 Kč −49 % 499 Kč
1 980 Kč −52 % 949 Kč
1 980 Kč −52 % 949 Kč

Historici učinili nevídaný objev: Noe prý před potopou zachránil nejen zástupce lidské a zvířecí říše, ale také sbírku receptů. Šušká se, že ji dneska vlastní kuchaři z restaurace Noem Arch.

Uvelebte se do pohodlných židlí a křesílek restaurace Noem Arch a připravte se na objevování nových chutí. Zdejší mistři pro vás, a klidně i pro vaši polovičku, nachystají letní menu o 4 delikátních chodech. Vychutnat si ho můžete buď uvnitř, nebo v prostředí romantické terasy.

Vaše chuťové pohárky budou šílet blahem. Těšit se můžete na hovězí carpaccio s olivami i sušenými rajčátky, po kterém bude následovat studená pórková polévka pocházející z francouzských lázní Vichy. Jako hlavní chod vám až naservírují hovězí steak zvaný Maminha. Jde o o výtečné maso mezi ořechem a květovou špičkou, které se vyznačuje především výraznou chutí. A ani sladká tečka vás nezklame – smlsnete si na božském citronovém koláči.

Základními ingrediencemi, z nichž tu všechna jídla připravují, jsou poctivost, kvalita, čerstvost a sezónnost. Zdejší kuchaři rádi objevují tradiční recepty české gastronomie, ale zároveň se inspirují světovými trendy a nebojí se je zahalit do moderního hávu.

Začtěte se rovněž do vinného lístku, v němž se skrývá jeden poklad vedle druhého. Výjimečnou hostinu dokáže správně zvolená sklenka dovést k absolutní dokonalosti. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita