Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Romantika pro dva: Povzbuzující pivní lázeň s možností infrasauny a zábalu

4,7 / 5 Pivní lázně Havířov Havířov  (mapa) 29 prodejů

Přehled nabídky

5,0

krásná velká vana

Libor
Varianty (4)

Jistý nešikovný sládek se marně snažil z kvasnic a bylinek uvařit pivo, ale bylo pořád jaksi řídké. Jeho naštvaná žena si na truc lehla do varné kádě. A zjistila, že je to velmi příjemné. Tak byly vynalezeny pivní lázně.

Nechte pohladit svoje smysly a zregenerujte tělo i duši v havířovských piv­ních lázních, kde se na 60, 75 nebo 105 minut ponoříte do relaxace s vůní piva. Čeká vás tu pivní lázeň a podle zvolené varianty i prohřívání v infrasauně a zábal.

To vše si užijete ve dvou, takže k odpočinku přičtěte i dokonalou romantiku a o perfektní zážitek je postaráno. Pokud jej chcete pozvednout ještě o jeden stupínek výše, zvolte variantu s lahví vína a drobným občerstvením.

Voda ve velké vaně je vyhřátá na 34–37 stupňů, je obohacená o pivovarské kvasnice a směs drcených bylin a její hladinu pokrývá heboučká bílá pěna. Koupel by měla trvat přibližně 25 minut, pak následuje odpočinek na lůžku, kde blahodárné účinky lázně vstřebáte.

Efekt umocní i teplíčko infrasauny a případně bahenní zábal, který je součástí dvou balíčků. Připravte se na chvíle, během nichž je vaším jediným úkolem řádně odpočívat.

Nahoru