Termín
Platnost do 4. 9. 2017.
V ceně
Smažený kuřecí řízeček (70 g) se šťouchanými brambory
Omezení
- Rezervace: místa si zamluvte minimálně 24 hodin předem na tel. 725 907 036.
- Jídlo s sebou: nelze, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Platební karty: ano, můžete platit kartou.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi zdarma, bezbariérový přístup.
Pro děti je vhodná dětská varianta voucheru.
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin před objednaným termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 4. 9. 2017.
V ceně
- 600 g hovězích masitých žeber z domácího chovu
(marinovaná v drcených rajčatech, pečená s červeným vínem a tymiánem) - 400 g vyzrálého hovězího roštěnce z domácího chovu
(marinovaný v medu, hořčici, cibuli a česneku, podávaný na hnízdě z fazolových lusků se slaninovým chipsem) - malý salátek Coleslaw
- rozpečená česnekovo-bylinková bagetka
- 2 druhy dipů: sweet chilli a s modrým sýrem
Omezení
- Rezervace: místa si zamluvte minimálně 24 hodin předem na tel. 725 907 036.
- Jídlo s sebou: nelze, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Platební karty: ano, můžete platit kartou.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi zdarma, bezbariérový přístup.
Pro děti je vhodná dětská varianta voucheru.
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin před objednaným termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Paleta mistra malíře dokáže vykouzlit pastvu pro oko. Ale jak k tomu přijde chuť a čich? Musejí se spolehnout na paletu chutí a vůní, kterou ovládá mistr kuchař.
Z ostravského restaurantu Paleta se line celá paleta vůní tradičních českých dobrot a specialit v moderním pojetí. Přijďte vyzkoušet, jakým lahůdkám ty vůně patří! Vaše dítě se s chutí zakousne do křupavého řízečku, vy si zase pochutnáte na vyzrálém hovězím z domácího chovu.
Řízeček se bude podávat se šťouchaným bramborem, aby smaženého nebylo pro dítě moc. Prkno dobrot zvládnou sníst na posezení dva chlapi, ale zobat z něj může i více jedlíků. Kuchaři sáhli po rafinovaných způsobech úpravy.
600 g hovězích masitých žeber se marinovalo v drcených rajčatech a peklo s červeným vínem a čerstvým tymiánem, 400 g hovězího roštěnce bude chutnat po medu, hořčici, cibuli i česneku a dáte si jej na hnízdě z fazolových lusků se slaninovým chipsem. |
Stejnou péči jako masu tu věnují i pivu. Načepují vám ho s krásnou smetanovou pěnou, která zanechává na sklenici tzv. krajku. Mají tu Pilsner Urquell (natočí vám hladinku, čochatna, šnyt i mlíko), Gambrinus a Radegast, v nápojovém lístku ale najdete i skvělé domácí limonády, třeba limetkovou, okurkovou nebo zázvorovou.