Paleta indických chutí: menu s kuřecím či vegetariánským hlavním chodem pro 2
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 7. 8. 2017.
V ceně
Indické speciality pro 2 osoby:
- Předkrm:
- tradiční papadum (křupavý chléb připravený z čočkové mouky, 20 g)
- zeleninová samosa (křupavé indické taštičky plněné zeleninovou směsí, 300 g)
- mátové a rajčatové chutney
- Hlavní chod:
- 2× jakékoli hlavní vegetariánské nebo kuřecí jídlo z nabídky (2× 450 g)
- 2× naan podle výběru
- rýže basmati
- Dezert:
- Gulab Jamun 2 ks (150 g)
Omezení
Můžete využít do 7. 8. 2017
Rezervace: S ohledem na kapacitu provádějte raději předem na tel. 777 201 422 nebo na e‑mailu palacetaaj@gmail.com
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Indičtí kuchaři se řídí jednoduchým pravidlem: když myslíš, že už je tam dost koření, přidej ještě jednu až deset špetek.
S kořením, a nejen s ním, to zkrátka v Indii umí. Vneste do svého dne trochu exotiky a zastavte se v indické restauraci Taaj Palace nedaleko smíchovského nádraží, kde váš stůl zaplní speciality plné tajuplných vůní. Třichodové menu si částečně poskládáte dle vlastní chuti a vychutnáte ve dvou.
Na úvod vás pohostí tradičním křupavým chlebem a zeleninovou samosou, pak se začtete do jídelního lístku a sami si vyberete, kterým hlavním chodem budete pokračovat. Volit můžete z vegetariánských a kuřecích pokrmů, a zkusit tak třeba vařený špenát se sýrem, smetanou a indickým kořením nebo marinované kuřecí kousky v kořeněném jogurtu s ořechy.
Chybět nebude ani sladká tečka, jak jinak než tradiční indický dezert Gulab Jamun, a pokud chcete autenticitu zážitku podpořit i ve sklenkách, přiobjednejte si typické mango lassí nebo sladký či slaný koktejl.