Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kreslení pravou mozkovou hemisférou II.– reálná kresba a autoportrét

4,5 / 5 Ateliér Mozaika Praha - Suchdol  (mapa) 2 prodeje
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Domluva při rezervaci, kvalita služby, prostředí

Helca
Varianty (1)

Zkusili jste kreslit pravou i levou rukou, ale pořád to jaksi není ono? Možná je načase zapojit do díla pravou mozkovou hemisféru.

Tento dvoudenní kurz vychází ze stejné metody kreslení jako první kolo tužkou – základy kresby a portrét dle předlohy. Liší se ale tím, že v rámci tohoto kurzu nepoužíváte žádné papírové předlohy ani fotografie. Kreslíte předměty, objekty a modely ve 3D a tento dvoudenní kurz zakončíte vlastním autoportrétem dle zrcadla.

Pro účast na kurzu Reálná kresba a autoportrét není nutné absolvování žádných předcházejících kurzů. Pokud již však nějaký kurz tužkou v Ateliéru Mozaika máte za sebou, zkušenosti se projeví i na výsledku vašich dalších obrázků.

Získat dovednost kreslení bylo vždy považováno za obtížné a zatížené názorem, že se jedná o „nadprůměrnou schopnost.“ Což už ale v moderní společnosti neplatí a Ateliér Mozaika je toho mnoholetým důkazem. Zde již dávno vědí, že lidský mozek má obrovský potenciál a práce s levou a pravou hemisférou je pro jejich lektory zcela běžným způsobem výuky.

V ateliéru platí pravidlo: „Není špatného žáka, když je dobrý lektor“, a proto jsou to opět oni, kdo na český trh vstupují s novinkou mezi kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou – Reálná kresba a autoportrét. 

Nahoru