Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kontrola a servis klimatizace pro osobní auta i dodávky

4,5 / 5 Carwest Plzeň  (mapa) 236 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jana Švecová

Dobrý den. Mám starší autiko golf IV, rok 1998. Klimatizace v automobilu je, ale vůbec nefunguje. Je nějaká pravděpodobnost že tímto balíčkem bude klimatizace fungovat? :D Nebo když se na to podíváte a řekněte mi že mám vesele dál otevírat okýnko, že to fungovat nebude, je možné provést jiné auto. Děkuji moc za odpověď

Carwest

Dobrý den, doporučuji variantu 3 „Kompletní…“.V rám­ci toho Vám klima buď zprovozníme nebo alespoň zjistíme závadu a navrhneme její odstranění popř. odstraníme. Voucher lze případně použít na jakýkoliv jiný vůz, kdybyste se na poslední chvíli rozmyslela…

jakub rjapoš

Dobrý den,

koupil jsem 10 let starou toyotu avensis (klima běží I chladí) a rád bych koupil koplet balíček za 649kč, je v této variantě vše, nebo je možnost že budu muset něco připlácet? (filtr a podobně). Děkuji.

Carwest

Dobrý den, kompletní balíček obsahuje recyklaci a doplnění chladiva a oleje, a k tomu desinfekci a vyčištění systému klimatizace a ventilace. Obsahuje také výměnu kabinového filtru. Cena samotného filtru ovšem není zahrnuta, je odlišná podle typu vozu, obvykle několik stovek. Na vyžádání rádi předem přesně sdělíme. Doplácí se zvlášť.
Připomínám, že tento balíček je především údržbou a prevencí. Zvyšuje účinnost a životnost systému klimatizace, zvyšuje komfort a chrání zdraví posádky. To, že klima ve Vašem voze běží a chladí je proto dobře a nijak nevylučuje vhodnost tohoto balíčku, právě naopak..

Zdeněk

Dobrý den,
po zimě jsem zjistil, že klimatizace nefunguje. Na podzim fungovala bez problémů. Vozidlo je 5 let staré, klimatizace byla kontrolována v rámci servisních prohlídek, ale chladivo nebylo doplňováno.
Je možné využít voucher „Doplnění a údržba klimatizace automobilu“. Samozřejmě počítám, že případné náhradní díly uhradím zvlášť

Carwest

Dobrý den, máte pravdu, tento voucher je vhodný využít právě v tomto případě. Pokud je v klimatizaci „pouze“ nízké množství chladiva, vše se tím dá do pořádku. Pokud je systém netěsný nebo existuje jiná závada, je tato procedura také nutná k identifikaci závady. I takovou jinou závadu bychom samozřejmě dokázali po domluvě opravit..

Frantisek

Dobrý den,
je možné počkat v nějakých prostorách u Vás, než bude proveden servis klimatizace?
 Děkuji

Carwest

Dobrý den, odpověď je ano. I přesto, že zrovna probíhá stavební rekonstrukce našeho autoservisu, máme provizorní prostory, kde lze v klidu počkat na provedení opravy.

Šárka Páralová

Dobrý den, pokud by se zjistilo, že nějaká hadička od klimy špatně těsní, dokážete udělat výměnu ihned nebo je to pak na objednání? A chladivo by se doplnilo až po výměně? Děkuji za informaci.

Carwest

Dobrý den, pokud zjistíme konkrétní netěsnost systému (trubka, hadice, jiná součástka), je v 99% případů nutné potřebný díl objednat. Dodání bývá většinou do 24 hodin. Poté můžeme závadu opravit. Většinou to nebývá servisní úkon na počkání, výměna součásti na systému klimatizace může znamenat i několik hodin servisní práce. Bývá to individuální a nelze na to poskytnout univerzální odpověď. Každopádně oprava systému se musí provádět v prázdném stavu. Opětovné odzkoušení a doplnění se provádí až po úspěšné opravě.

Lenka Křížová

Dobrý den, jak dlouho prosím vás trvá kompletní servis? Je vhodné udělat to na počkání? Děkuji

Carwest

Dobrý den, kompletní servis klima (respektive údržba a čištění klima), jak je uvedeno v nabízené akci, obvykle trvá 40 – 60 minut. Objednáváme na konkrétní hodinu a snažíme se dodržet časový harmonogram, proto lze udělat tento úkon i na počkání.

Lucie

Děkuji za info, prosím o cenu filtru Ford C-max 2008.

Carwest

Dobrý den, cena kvalitního filtru, který používáme je v tomto případě okolo 500,– Kč.

Lucie Preisová

Dobrý den, mohu se zeptat v ceně je i cena filtru? Nebo se musí zaplatit zvlášť. Děkuji

Carwest

Dobrý den, cena kabinového (pylového ) filtru se připlácí vždy, pokud bude kabinový filtr měněn. Můžete výměnu filtru odmítnout, ale při čištění a desinfekci klimatizace je dobré ji vždy provést. Výjimkou může být situace, pokud by v autě byl úplně nový nebo téměř nový filtr. Výměna filtru by měla proběhnout v případě variant za 249,– a 649,– Kč. Cena filtru závisí na typu vozu. Obvykle se pohybuje od 200,– do 500,– Kč, u některých typů vozů může být i dražší. Cenu konkrétního filtru Vám na požádání rádi předem sdělíme..

Zápotocká

Dobrý den,jaký je rozdíl mezi "Doplnění a údržba klimatizace a kompletní údržba klimatizace?Děkuji za odpověď. Hezký den.

Carwest

Dobrý den, v tomto případě „Doplnění a údržba“ znamená vše, co se týká stavu náplně a systému klimatizace tj. odsátí starého chladiva, vyčištění „trubek“, kontrola těsnosti, doplnění oleje pro mazání kompresoru klimatizace, doplnění předepsaného množství nového chladiva, doplnění UV látky pro lokalizaci místa případného úniku. Zjednodušeně řečeno, jde o to, aby klimatizace chladila jak má a aby se prodloužila životnost celého systému.
„Kompletní údržba“ je to samé, ale ještě rozšířeno o čištění a desinfekci systému chlazení a topení, a také výměna kabinového filtru. To proto, aby se eliminovaly případné zápachy a plísně, aby se zvýšila účinnost ventilačních cest a aby se zvýšil komfort pro cestující, a to i preventivně tj. aby se těmto jevům předcházelo.
Z podstaty věci doporučuji provést variantu „Komplet“. Obě věci se vzájemně doplňují a pro kvalitní funkci systému klima jsou nezbytné..

Lukáš

Dobrý den,
jaka max. hmotnost chladiciho media je v cene? Dekuji.
S pozdravem

Carwest

Dobrý den, v případě úplně prázdného systému (po opravě apod.) je v ceně max 750 g chladiva. To postačí na většinu osobních automobilů s jednozónovou klimatizací.
Případné vícepráce popř. dodatečný materiál lze po dohodě doplatit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru