Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Slunečné Chorvatsko: ubytování, polopenze a v některých termínech dítě zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Šimůnková

Dobrý den,
je možné přijet s pejskem ? Jedná se o malé plemeno peruánského naháče.
 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale domácí mazlíčci zde nejsou povoleni.

Sáb Hlinková

Dobrý den, jsou v hotelu Nano pokoje jako jsou uvedené na fotkách? Nebo to patří k depandaci? A je volný termín od 12,8 pro dvě osoby?

CK České kormidlo

Dobrý den, fotografie pokojů jsou uvedeny jak z budovy hotelu, tak z depandance. V termínu od 12.8. jsou ještě volné pokoje.

Zina Portešová

dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou volné ještě pokoje v období 15.-22.7. a zda je možné na dvoulůžkovém pokoji ubytovat 2 dospělé + 2 děti (7 a 10 let) a zda
platí také dítě ve věku 1,5 roku. děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, v hotelovém pokoji lze ubytovat maximálně 2 děti (jedno na přistýlce a druhé na lůžku s rodiči). Pobyt pro 2 dospělé osoby a 3 děti v jednom pokoji není možný. Pokoje mají možnost pouze 1 přistýlky.

kris

Dobrý den, prosím o přesnou kalkulaci pro 2 dospělé a 2 děti ( 7, 10 let), v termínu 29. 7. – 5. 8. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu již není volný žádný pokoj s možností ubytovat druhé dítě na lůžku s rodiči. Volný pokoj máme o týden před, tj. od 22.7. a také je volno v termínu od 19.8.2017.

Petra

Dobrý den,
ráda bych se poptala na termín 8.7. 15.7. pro 2 dospělé a 2 děti (9 a 5 let). Jsou k dispozici i rodinné pokoje nebo jen dvoulůžkové?? A jaká by bylo konečná cena i s dětmi. Děkuji, Petra

CK České kormidlo

Dobrý den, hotel nedisponuje žádnými rodinnými pokoji. Všechny pokoje jsou pouze dvoulůžkové a někde je možnost 1 přistýlky. Ve Vámi poptávaném termínu jsou volné už pouze dvoulůžkové pokoje bez přistýlky. Pokoj s možností 1 přistýlky a ubytování pro druhé dítě bez nároku na lůžko je volný až od 22.7.2017.

Sáb Hlinková

Dobrý den, na čem závisí zda budeme ubytování v hotelu Nano nebo v depandaci Iris?

CK České kormidlo

Dobrý den, ubytování v budově hotelu nebo v depandanci závisí na aktuální volné kapacitě. Pokud je ve Vámi vybraném termínu volno v budově hotelu a současně i v depandaci, můžete si vybrat.

Mirka

Dobrý den, je prosím ještě volný termín od 26.8. do 2.9.2017. Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi vybraném termínu je ještě volných několik pokojů.

Irena Holubářová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s rezervací autobusové dopravy? Po obdržení voucheru to je možné u určené CK? Jsem z Pardubic a dívala jsem se, že CK sídlí v Brně. Děkuji Holubářová

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, autobusovou dopravu lze zajistit formou příplatku přímo v CK. Nástupní místo v Pardubicích je také možné za příplatek 300 Kč/osoba.

Pavlína Srovnalíková

Dobrý den, kolik bychom platili v případě 2 dospělých a 2 dětí (8, 12 let) v termínu od 15.8.?
 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pokud máte dítě starší 11,99 let v době dovolené, tak se již počítá jako dospělá osoba na přistýlce a do pokoje lze umístit max. 1 přistýlku, tzn. druhé dítě by spalo s Vámi na lůžku. Za obě děti bude ale nutné uhradit doplatek. V termínu od 12.8. (pobyty máme pouze od soboty do soboty) je doplatek na dospělou osobu na přistýlce 6890 Kč a za dítě na lůžku s rodiči 4390 Kč.

Zdenek Masek

Dobrý den,
měli bychom zájem o pobyt v Drveniku v prvním týdnu, tzn. 3.6.-10.6.Bylo by možné posunout o 1 den?Příjez­d 4.6.?

CK České kormidlo

Dobrý den, v termínu od 3.6. do 10.6. zbývají v hotelu Nano poslední dva dvoulůžkové pokoje. Na pobyt můžete nastoupit o den později, ale cena se nezmění.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru