Termín
Platnost do 14. 7. 2017.
V ceně
Tříchodové menu pro 1 osobu
- 1× předkrm
- paštika z drůbežích jater, 75 gramů
- škvarky s pečivem, 75 gramů
- 1× kotleta z přeštického prasátka s brambory, slaninou, cibulí a smetanou, 300 gramů
- 1× crème brûlée, 75 gramů
Omezení
Rezervace: Stůl si zamluvte předem na tel. 601 333 432.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 14. 7. 2017.
V ceně
Tříchodové menu pro 2 osoby
- 2× předkrm
- 2× paštika z drůbežích jater, 75 gramů
- 2× škvarky s pečivem, 75 gramů
- 2× kotleta z přeštického prasátka s brambory, slaninou, cibulí a smetanou, 300 gramů
- 2× crème brûlée, 75 gramů
Omezení
Rezervace: Stůl si zamluvte předem na tel. 601 333 432.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Spisovatel Karel Poláček kdysi řekl, že po českém jídle jest seděti a tupě zírati. Jenže v Cibo restaurantu to neplatí. Po českém jídle jest pivo vypíti a čile tančiti!
Až si budete zase říkat, že jste dlouho neměli pořádné jídlo, zastavte se v žižkovském Cibo restaurantu. Pochutnáte si na tříchodovém menu, jaké jste možná ještě neokusili. Hlavní roli bude hrát kotleta z přeštického prasátka z menší rodinné farmy, kde zvířatům věnují maximální péči. Zbývá jen rozhodnout, jestli dorazíte sami, nebo s sebou vezmete někoho výjimečného.
Jako předkrm vám naservírují paštiku z drůbežích jatýrek, škvarky a pečivo. Až se z kuchyně začne linout nepopsatelně báječná vůně, zpozorněte – nejspíš už vám nesou hlavní chod. Bude jím kotleta z přeštického pašíka s brambory, slaninou, cibulí a smetanou. A to pořád není všechno – o tom, že tu jednu dobrotu střídá druhá, vás přesvědčí i crème brûlée.
Z restaurace to máte jen pár krůčků do divadla Járy Cimrmana, a tak nic nebrání tomu, abyste gurmánský zážitek spojili s kulturním. Při čekání na představení si v restauraci ještě dejte sklenku vína, případně půllitr piva Budweiser Budvar.