Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ochutnejte sudžuk – sušenou hovězí klobásu podle tradiční arménské receptury

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Delitos Group

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (3)

Sudžuk – sušená klobása 90 g

  • z hovězího mletého masa
  • speciálně kořeněná
  • sušená pouze na čistém vzduchu
  • vyrobená dle tradiční arménské receptury
  • výborná delikatesa k vínu nebo k pivu
  • výrobek není vařen, uzen, smažen ani neobsahuje žádné barviva, nebo „éčka“
  • složení: hovězí maso, sůl, paprika, česnek, pískavice, kmín římský, směs koření
  • 94 % masa a zbytek pouze koření
  • bez konzervantů a umělých barviv
  • výrobce: Delitos Group s.r.o.
  • min. trvanlivost do 24. 6. 2017 

Rezervace není nutná. S kódem voucheru si vyzvedněte klobásu na provozovně během otevírací doby.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

80 Kč −26 % 59 Kč
80 Kč −26 % 59 Kč
89 Kč −22 % 69 Kč
89 Kč −22 % 69 Kč
98 Kč −19 % 79 Kč
98 Kč −19 % 79 Kč

Když arménský pastevec objeví v nabídnuté klobáse éčko, pokřižuje se a odejde od stolu. Návštěvám proto raději nabízejte sudžuk. Ale pozor: dost možná tuhle sušenou klobásu sníte sami dřív, než návštěva přijde.

Je čas naostřit kuchyňský nůž. Sudžuk je název tradiční arménské pochoutky – sušené klobásy z mletého hovězího masa, která se nejlépe spořádává na plátky nakrájená na prkýnku u piva či vína s přáteli.

Klobása je vyrobena z hovězího mletého masa. Výroba se provádí dle tradiční arménské receptury – maso se delikátně okoření a suší pouze na čistém vzduchu. Pochoutka není vařena, uzena, smažena ani neobsahuje žádné barviva nebo „éčka“. Lahodná klobáska neobsahuje nic než 94 % masa a špetku koření. Víc totiž váš mlsný jazyk ke štěstí nepotřebuje. Ověřeno tisíciletým průzkumem na arménských pastvinách. 

Nahoru