Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pronájem tenisového kurtu v krásném prostředí v Praze

tenisové kurty Pod Stárkou 200 Praha - Michle  (mapa) 35 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (4)

Není hřiště jako hřiště. To, které najdete v areálu TK Montáže v Praze, je blízko centra a přesto v přírodě u lesa. Zde se hraje hlavně amatérský tenis, ale mají tu i závodní družstvo.

Na šesti kurtech si užijete spoustu zábavy a sportovních zážitků. Návštěva hřiště tak může být ideálním odpočinkem pro celou rodinu. Na své si přijdou i zamilované páry, staří kamarádi nebo spolupracovníci. Zahrát si mohou děti a začátečníci, ale pochopitelně i zkušenější sportovci. Na tenisových kurtech se naučíte základům,  zdokonalíte svou techniku nebo v sobě objevíte dosud skrytý talent.

Tenisovou raketu si můžete přinést vlastní nebo vám si ji můžete zapůjčit. K zakoupení jsou i míčky, optimální pro antukový povrch. K dispozici je 6 dvorců se cvičnou stěnou,  šatny, sprcha a klubovna. 

Možná si říkáte: „Nikdy jsem tenis nehrál? Nejsem v tenise dobrý? Jak se to hraje?“ Za příplatek je zde proto trenér. Náplň jeho asistence je jen na vás – předem se domluvíte, na co se chcete zaměřit, nebo se provede tenisová diagnóza.

Pokud vám chybí spoluhráč, můžete se dohodnout s místním trenérem nebo závodním hráčem. 

Nahoru