Co je pro řezníka největší odměnou? Když se rodiny sejdou u jednoho stolu a společně si pochutnávají na mase z jeho řeznictví. Tak se totiž pozná dobrá práce! Nejenže chutná, ale také tmelí kolektiv.
Stavte se v rodinném řeznictví Čejka pro voňavé moravské klobásy a pochutnejte si na nich během čarodějnického reje nebo doma u televize. Skvěle chutnají grilované i opečené nad ohněm. Pořídit můžete půl nebo rovnou celé kilo. Klobásy jsou bezlepkové a plné masa.
Složení:
70 % vepřové maso
15 % hovězí maso
koření a extrakty koření
Přesné složení a podíly vám rádi řeknou přímo v řeznictví. Nic netají a o výjimečnosti jejich výrobků svědčí i řada ocenění.
Až si klobásy přinesete domů, skladujte je při teplotě 1–5 °C. Po rozbalení je snězte do 48 hodin.