Termín
Platnost do 18. 6. 2017.
V ceně
- Předkrm – velký talíř plný tapas, který vám představí chutě Španělska:
- zelené fazolky na česneku a sušené šunce Serrano (150 g)
- španělská pikantní klobása chorizo s paprikou (30 g)
- španělská klobása salchichon (30 g) a fuet (30 g)
- španělská sušená šunka (30 g) z horské oblasti Sierra Nevada
- marinovaný modrý sýr v olivovém oleji s bylinkami a chilli papričkami (40g)
- 1× bylinková zapečená bageta
- 2× hlavní chod
- grilované kachní prso podávané s rizotem s uzenými rajčaty a řeřichou
- 2× lahodné sýrové variace
- Selección de Quesos – výběr regionálních francouzských a španělských sýrů (40 g) s fíkovým chutney
- 2× dezert
- Fondant au Chocolat – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Můžete využít do 18. 6. 2017
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel. 377 224 595. Při rezervaci nahlaste kód zakoupeného voucheru.
- Platební karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jediný Španěl, kterého znáte, je sousedovic kokr? Tak to si jistě musíte myslet, že mají Španělé psí život.
Přeneste se na chvíli do slunného Španělska a nechte se unášet na vlně vynikající středomořské kuchyně, kterou vám naservírují ve stylovém Restaurante Bar de Tapas el Cid. Špičkové menu složené z nejlepších španělských specialit vás ohromí.
Čtyřchodové degustační menu polaská chuťové buňky nejednoho gurmána, vinný lístek zase potěší všechny milovníky tohoto lahodného moku. Vaši spokojenost zajistí tým šikovných kuchařů i usměvavých číšníků.
Interiér se inspiroval tradičními španělskými hospůdkami, atmosféru dotváří sušené šunky houpající se vysoko u stropu i malby Jiřího Kovaříka s výjevy z koridy.