Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Na skok do jiného světa: 1 nebo 2 hodiny plné zážitků ve virtuální realitě

4,9 / 5 VR Orlí Brno  (mapa) 38 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Bylo to pro dceru a ta si to velmi uzila. Pan byl prijemny, vse vysvetlil a nabidl obcerstveni. Urcite…

Dana
Varianty (2)

Potápět se až na dno oceánu a bránit svou planetu v intergalaktickém boji můžete každou noc. Jenomže to není úplně ono, když vaše dobrodružství končí slovy: „Franto, vstávej!“

O vzrušujících zážitcích naštěstí už nemusíte jenom snít – ve světě virtuální reality je totiž možné naprosto všechno. S dnešním voucherem se do něj vypravíte buď na 1, nebo na 2 hodiny. Kufry ale balit není třeba, stačí se zastavit v herně VR Orlí, která sídlí v samém srdci Brna. 

Milovníci do nejnovějších technologií tu využívají virtuální realitu PlayStation. Stačí si nasadit brýle a rázem se ocitnete v novém světě, který se rozprostře všude kolem vás. A díky 3D zvuku, který vám poskytnou sluchátka Sony, bude vaše dobrodružství dotaženo k naprosté dokonalosti. 

Kam se ve světě virtuální reality vypravíte, to záleží jen na vás. Můžete potrénovat mušku na střelnici, utkat se v souboji člověk vs. robot nebo se zúčastnit nebezpečné vesmírné bitvy. A pokud nebudete vědět jak na to, nezoufejte – obsluha je připravena vám vše vysvětlit, abyste si hru maximálně užili. 

Nahoru