Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Na skok do jiného světa: 1 nebo 2 hodiny plné zážitků ve virtuální realitě

4,9 / 5 VR Orlí Brno  (mapa) 38 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku VR Orlí

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Bylo to pro dceru a ta si to velmi uzila. Pan byl prijemny, vse vysvetlil a nabidl obcerstveni. Urcite…

Dana
Varianty (2)

Potápět se až na dno oceánu a bránit svou planetu v intergalaktickém boji můžete každou noc. Jenomže to není úplně ono, když vaše dobrodružství končí slovy: „Franto, vstávej!“

O vzrušujících zážitcích naštěstí už nemusíte jenom snít – ve světě virtuální reality je totiž možné naprosto všechno. S dnešním voucherem se do něj vypravíte buď na 1, nebo na 2 hodiny. Kufry ale balit není třeba, stačí se zastavit v herně VR Orlí, která sídlí v samém srdci Brna. 

Milovníci do nejnovějších technologií tu využívají virtuální realitu PlayStation. Stačí si nasadit brýle a rázem se ocitnete v novém světě, který se rozprostře všude kolem vás. A díky 3D zvuku, který vám poskytnou sluchátka Sony, bude vaše dobrodružství dotaženo k naprosté dokonalosti. 

Kam se ve světě virtuální reality vypravíte, to záleží jen na vás. Můžete potrénovat mušku na střelnici, utkat se v souboji člověk vs. robot nebo se zúčastnit nebezpečné vesmírné bitvy. A pokud nebudete vědět jak na to, nezoufejte – obsluha je připravena vám vše vysvětlit, abyste si hru maximálně užili. 

Nahoru