Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ochutnejte sudžuk – sušenou hovězí klobásu podle tradiční arménské receptury

Přehled nabídky

Varianty (4)

Když arménský pastevec objeví v nabídnuté klobáse éčko, pokřižuje se a odejde od stolu. Návštěvám proto raději nabízejte sudžuk. Ale pozor: dost možná tuhle sušenou klobásu sníte sami dřív, než návštěva přijde.

Je čas naostřit kuchyňský nůž. Sudžuk je název tradiční arménské pochoutky – sušené klobásy z mletého hovězího masa, která se nejlépe spořádává na plátky nakrájená na prkýnku u piva či vína s přáteli.

Klobása je vyrobena z hovězího mletého masa. Výroba se provádí dle tradiční arménské receptury – maso se delikátně okoření a suší pouze na čistém vzduchu. Pochoutka není vařena, uzena, smažena ani neobsahuje žádné barviva nebo „éčka“. Lahodná klobáska neobsahuje nic než 94 % masa a špetku koření. Víc totiž váš mlsný jazyk ke štěstí nepotřebuje. Ověřeno tisíciletým průzkumem na arménských pastvinách. 

Nahoru