Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

300gramové holandské sýry: jubilejní gouda nebo jemný sýr Belsagio

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (2)

Výroční gouda Lutjewinkel, 300 g

  • tuk v sušině: 48 %
  • původ: Holandsko,  severní provincie Noord-Holland 
  • výroba: speciální tradiční metoda
  • chuť: smetanová, jemná s přechodem do karamelkových tónů
  • zajímavost: vysoký obsah minerálů, mléko pochází od krav pasoucích se výhradně na pastvinách

Rezervace není třeba. Na provozovně ukážete kód voucheru a dostanete za něj vybraný sýr. 

Pokud sýr přesáhne váhu uvedenou na voucheru, doplatíte rozdíl na místě dle platného ceníku se slevou 33 %.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

177 Kč −33 % 119 Kč
177 Kč −33 % 119 Kč
174 Kč −31 % 119 Kč
174 Kč −31 % 119 Kč

Jak oslaví holandská sýrárna 100. narozeniny? Stvoří jubilejní goudu.

Přesně tak se zachovala sýrárna v Lutjewinkelu a je z toho velká událost překračující hranice Holandska. Třeba až do prodejny Boutique Gurmán, která vám tento jubilejní sýr nabízí. A kromě něho ještě sýr Belsagio Mezzano, který se chuťově podobá jednoletému parmazánu. Těžko odolat oběma.

Jubilejní Lutjewinkel  

Tuto výroční goudu, která zrála 9 měsíců, jste ještě nikdy dříve neokusili a pravděpodobně ji ani znovu neokusíte (kvůli limitovanému množství). Boutique Gurmán doporučuje dát si ji pěkně nakrájenou k vínu, ideálně k červenému, v kuchyni ji pak využijete i na zapékání či do omáček.

Belsagio Mezzano – sýr na každý den

Abyste neodešli „jen“ s goudou, připravil pro vás Boutique Gurmán ještě jednu nabídku – sýr Belsagio Mezzano, který je chuťově podobný jednoletému parmazánu. Vyrábí se z nepasterizovaného mléka z ranního a večerního dojení, zraje až 8 měsíců a jedná se o jeden z nejoblíbenějších sýrů zdejších zákazníků.

Má všestranné využití, skvěle chutná samotný se sklenkou kvalitního bílého vína (Tramín, Rulandské bílé i šedé, Müller Thurgau či Moravský muškát), dá se strouhat na těstoviny, zapékat a je vhodný i do toastu. I proto se mu všeobecně říká sýr na každý den.

Nahoru