300gramové holandské sýry: jubilejní gouda nebo jemný sýr Belsagio
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 7. 7. 2017.
V ceně
Výroční gouda Lutjewinkel, 300 g
- tuk v sušině: 48 %
- původ: Holandsko, severní provincie Noord-Holland
- výroba: speciální tradiční metoda
- chuť: smetanová, jemná s přechodem do karamelkových tónů
- zajímavost: vysoký obsah minerálů, mléko pochází od krav pasoucích se výhradně na pastvinách
Rezervace není třeba. Na provozovně ukážete kód voucheru a dostanete za něj vybraný sýr.
Pokud sýr přesáhne váhu uvedenou na voucheru, doplatíte rozdíl na místě dle platného ceníku se slevou 33 %.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 7. 7. 2017.
V ceně
Sýr Belsagio Mezzano, 300 g
- tuk v sušině: 48 %
- původ: Holandsko
- výroba: speciální tradiční metoda
- chuť: mladší bratr parmazánu
- zajímavost: zraje nejméně 16 týdnů, a to na smrkovém dřevě za použití speciálních zrajících kultur, díky tomu má jedinečnou chuť a nasládlou kořenitou vůni
Rezervace není třeba. Na provozovně ukážete kód voucheru a dostanete za něj vybraný sýr.
Pokud sýr přesáhne váhu uvedenou na voucheru, doplatíte rozdíl na místě dle platného ceníku se slevou 33 %.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak oslaví holandská sýrárna 100. narozeniny? Stvoří jubilejní goudu.
Přesně tak se zachovala sýrárna v Lutjewinkelu a je z toho velká událost překračující hranice Holandska. Třeba až do prodejny Boutique Gurmán, která vám tento jubilejní sýr nabízí. A kromě něho ještě sýr Belsagio Mezzano, který se chuťově podobá jednoletému parmazánu. Těžko odolat oběma.
Jubilejní Lutjewinkel
Tuto výroční goudu, která zrála 9 měsíců, jste ještě nikdy dříve neokusili a pravděpodobně ji ani znovu neokusíte (kvůli limitovanému množství). Boutique Gurmán doporučuje dát si ji pěkně nakrájenou k vínu, ideálně k červenému, v kuchyni ji pak využijete i na zapékání či do omáček.
Belsagio Mezzano – sýr na každý den
Abyste neodešli „jen“ s goudou, připravil pro vás Boutique Gurmán ještě jednu nabídku – sýr Belsagio Mezzano, který je chuťově podobný jednoletému parmazánu. Vyrábí se z nepasterizovaného mléka z ranního a večerního dojení, zraje až 8 měsíců a jedná se o jeden z nejoblíbenějších sýrů zdejších zákazníků.
Má všestranné využití, skvěle chutná samotný se sklenkou kvalitního bílého vína (Tramín, Rulandské bílé i šedé, Müller Thurgau či Moravský muškát), dá se strouhat na těstoviny, zapékat a je vhodný i do toastu. I proto se mu všeobecně říká sýr na každý den.
|