Nahlédněte pod pokličku uzbecké kuchyně: 4chodové degustační menu pro dva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 10. 5. 2017.
V ceně
Degustační uzbecké menu pro 2 osoby:
- 2× Kutab s bylinkami a sýrem, 90 gramů
- šátečky z tenkého těsta plněné bylinkami a sýrem připravované na tepanu
- 2× Mampar, 300 ml
- tradiční polévka z telecího masa a zeleniny s ručně dělanými malými kousky těsta
- 2× Dimlama, 390 gramů
- jehněčí maso na kosti se zeleninou zapečené v hrnci pod tenkým listovým těstem
- 2× dezert z křupavého listového těsta, 135 gramů
- vanilkový krém, jahody, vanilková omáčka
Můžete využít do 10. 5. 2017
Rezervace: Doporučujeme 24 hodin předem na tel. 773 870 000.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Do Indie, Mexika, Itálie a Japonska se vaše chuťové pohárky nejspíš už podívaly. Ale Uzbecká republika je státem, který i těm nejzkušenějším gurmánům voní dosud neprožitým dobrodružstvím.
Vydejte se na labužnickou cestu za poznáváním nových chutí. Přijďte se ve dvou dobře najíst do restaurantu Samarkand. Najdete jej na Malé Straně, hned vedle Kampy. Nadchne vás tady nejen netradiční kuchyně, ale i famózní výhled přímo na Karlův most.
S dnešním voucherem okusíte rovnou 4 delikátní pokrmy. Jako předkrm si dáte šátečky plněné bylinkami a sýrem. Poté se zahřejete tradiční telecí polévkou a v roli hlavního chodu se vám představí jehněčí, které pro vás zkušený kuchař zapeče do tenounkého těsta. A sladká tečka? Tou bude křupavé listové těstíčko plněné vanilkovým krémem a jahodami!
Hodování v téhle restauraci je zážitkem nejen pro mlsný jazýček, ale také pro oči, které vám budou přecházet z bohaté výzdoby v podobě dřevěných vyřezávaných lustrů a tkaných koberců. Své o tom ví i gurmánka, která si v restauraci pochutnala před vámi a zhodnotila ji takto: „Jako v pohádce tisíce a jedné noci, na dovolené v orientu. Jídlo bylo výborné, servis bezchybný a člověk úplně zapomněl, že je v Praze.“
