Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martina Pavelová

Dobrý den,
chtěla bych odstranit jedno ložisko křečových žilek na jednom lýtku, musím si tedy zakoupit voucher na odstranění na obou nohách?

Předem děkuji za odpověď
Pavelová

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Martino. Voucher „laserové odstranění žilek na nohách“ zahrnuje laserové odstranění metličkových žilek lékařkou v délce 60 minut. Voucher nelze nijak „dělit“ (1 noha, 2 nohy, víc pacientů…). Pokud by se stalo, že byste měla na nohou opravdu jen „1 malé ložisko“, jehož odstranění by netrvalo ani 30 minut, nabídneme Vám ještě nějaké ošetření navíc. Domluvíme se s Vámi na místě, nelze předem, neznáme skutečný rozsah ošetření. Trochu nás zaskočila Vaše formulace „ložisko křečových žilek“. Pokud jsou Vaše žilky „křečové“ (nikoli metličkové, tj. v průměru zhruba 1 mm max.), nebude možné použít laserovou metodu. V lepším případě bude možné použít sklerotizaci (injekční aplikace speciálního séra do žilek, kterou také umíme), v tom horším případě (opravdu křečové žíly) budete muset bohužel řešit na pracovišti, které se specializuje na cévní problematiku. Ještě by zde byla možnost voucher si nekupovat a přijít předem na konzultaci. Zavolejte nám, zkusíme Vám nejdříve pomoct po telefonu. Hezký víkend!

Lenka Pechová

Dobry den, mam metlickove zily viditelne na obou nohach. Je zakrok trvaly nebo se musi po rnjake dobe opakovat? Je nejake omezeni, napr. Nachylnost na slunicko v nasledujicich 2 mesicich? Popr. Omezeni ve sportu? Dekuji za reakci

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Lenko. Efekt zákroku není trvalý, protože se neodstraní příčina vzniku žilek. Na odstranění samotné příčiny (zjednodušeně problémy s tlakem a interní problémy…) je nutné pracovat primárně s Vaším praktickým lékařem, který Vám případně doporučí další specializovaná pracoviště. Laserem se odstraní pouze následky těchto potíží (vznik žilek na nohách). Zároveň platí, že pozitivní efekt odstranění vydrží relativně dlouho (v řádu měsíců až let) – vždy individuálně podle intenzity působení příčin vzniku žilek. Máme klientky, které na ošetření docházejí každým rokem, přičemž ne vždy je zapotřebí opětovných 60 minut péče, už je to méně. Někoho naopak vidíme opět až po letech. Riziko zvýšené pigmentace v ošetřených partiích zde je, proto zhruba měsíc až 5 týdnů po zákroku nedoporučujeme vycestovat někam k moři a za sluníčkem. Termín provedení zákroku je dobré si načasovat. Pokud Vás čeká brzká dovolená u moře (červen/počátek července), doporučujeme Vám termín ošetření posunout spíše na konec prázdnin/září (voucher si můžete koupit už teď, přijít na 15 min. konzultaci, zda je ve Vašem případě zákrok proveditelný a objednat se na září). Na rozdíl od sklerotizace, kde se po zákroku nosí kompresní punčochy, se v případě laserového odstranění kompresní punčochy nosit nemusí, nebo individuálně ano, ale kratší dobu (např. týden namísto 3–4 týdnů). Cvičení po zákroku možné je, ale selektivně – např. delší procházku s přestávkami doporučujeme, naopak hodinu intenzivního step-aerobiku, squash, závodní tanec apod. ponechte na později dle doporučení ošetřujícího lékaře. Dokud je venku počasí, jaké zatím je, ošetření je ještě možné provést – s ohledem na Vaše letní plány. Probereme s Vámi individuálně po telefonu. Stačí zavolat na 606 644 166. Těšíme se na Vás!

Irena Štanglerová

Dobry den, chtela bych se zeptat na nejblizsi volny termin ( v odpolednich hodinach) na odstraneni metlickovych zilek na dolnich koncetinach. Na jine klinice, kam jsem se chtela objednat, maji volno az v zari..Diky za odpoved, Irena

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Štanglerová, v odpoledních hodinách jsme Vám předběžně rezervovali termín 4.5.2017 v 16:45. Prosíme zavolejte nám nebo pošlete sms, zda Vám tento termín vyhovuje (na základě Vašeho emailu jsme Vám zkoušely volat, ale zatím jsme se Vám nedovolaly :-). Jinak další možnosti jsou 17.5.2017 ve 13:15 hod., nebo 18.5.2017 ve 13 hod. A potom 26.5.2017. Děkujeme a přejeme příjemné odpoledne!

Zuzana

Dobrý den, prosím vás kolik procedur je potřeba pro odstranění žilek na nohou? Děkuji. Zuzana

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Zuzano. Každý případ je unikátní, nelze odpovědět paušálně. Záleží, kolik pavoučkových žilek na nohách máte a v jakém jsou stavu (možná, že některé ze žilek je nutné řešit formou sklerotizace a některé laserem, možná, že pro Vaše nožky lze vše vyřešit laserem). Pokud bude metoda laserového odstranění vhodná pro všechny žilky, které na nohách máte, možná se vše zvládne za 60 minut a možná bude potřeba o chvilku déle. Navrhujeme: kupte si 1 voucher a přijďte. Po osobní schůzce s paní doktorkou budete znát odpovědi na své otázky a řešení své situace. Volných termínů dopoledne i odpoledne máme dostatek, doporučujeme návštěvu moc neodkládat. Léto se blíží (i když to dnešní počasí moc neukazuje…). Hezkýzbytek víkendu a těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru