Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kosmetické ošetření pleti včetně čištění ultrazvukovou špachtlí

Salon Malé divy Příbram  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Denisa

Dobrý den, chci se zeptat, zda je pleť po ošetření zarudlá ? A zda je možné u Vás i líčení po tomto ošetření. Případně kolik by to stálo. Děkuji

Salon Malé divy

Dobrý den, nemusíte se obávat, pleť je po aplikaci masky zcela zklidněná, bez podráždění, zarudnutí a denní líčení jde také zahrnout po ošetření samostatně za 100Kč, případně i večerní. :-)

Michaela Štětková

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na ošetření v těhotenství. Všimla jsem si, že ho máte zařazené v kontraindikaci. Jedná se o celou dobu těhotenství nebo jen o 1. trimestr? Týká se to jen některého z části ošetření, že by se dalo něco vynechat nebo všeho?

Velice děkuji

Salon Malé divy

Dobrý den přeji,
tato kontraindikace se týká konkrétně samostatné procedury s ultrazvukovou špachtlí, tj. funkce hloubkového čištění a zapracování kolagenu sonoforézou. Tento přístroj pracuje na principu vysokofrekvenčních vln a ikdyž nejsou konkrétně zaznamenány případy poškození plodu, přesto se ošetření pleti tímto přístrojem spíše nedoporučuje po celou dobu těhotenství. Jelikož je toto podstatnou částí z celého ošetření, byla by jste o to ochuzena, ale hloubkové čištění lze nahradit i šetrným ručním mechanickým čištěním a pomocí účinného čisticího krému, který uvolňí komedony a mazové zátky, který naneseme před liftingovou masáží a čištění poté půjde raz dva a kolagenové sérum lze také zapracovat pod pleťovou masku ručně pomocí rukou a tepla a vše takto bude pro vás i mimčo 100% bezpečné a stále s účinným efektem :-).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru