Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní roční online kurz MS Excel s certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzana

Dobrý den,

je možné získat verzi v anglickém jazyce?

Děkuji!

Easy Excel

Dobrý den, paní Zuzano. Pokud je Váš dotaz ohledně certifikátu, tak ano, ten bude v angličtině. Co se týče samotného kurzu, tak ten je v češtině.

Daša

Dobrý den,
zakoupila jsem voucher, odeslala obdržený kód na info@easyexcel a přišla zpráva – confirm account your account, dále as a student, to vše provedeno. Pak pokračuju -vstup do kurzu- stejná verze jako před zakoupením, stále jen se přihlásit a stejná verze. Kde je chyba? Na email jsem uz psala, ale zatím nikdo neodepisuje

Easy Excel

Dobrý den. Dnes jsme Vám odepsali. Omlouváme se za zpoždění naší reakce z důvodů svátků. Věříme, že teď již bude všechno v pořádku :-)

Eliška

Dobrý den, poskytnete ke kurzu i nějaký psaný projev nebo materiály, aby se k tomu mohl člověk i někdy vrátit? Děkuji.

Easy Excel

Dobrý den, paní Eliško. V kurzu jsou dostupné ke stažení ukázkové soubory pro každou lekci, takže budete mít přesně to, co lektor a budete si moci kontrolovat svůj postup.

Blanka

Dobrý den, co když mám jinou verzi Excelu než bude v kurzu? Microsoft office 2013, 2009 atd. KAždá má tlačítka a možnosti trochu jiné.

Easy Excel

Dobrý den, paní Blanko. Až tak velký rozdíl tam není, většinou s tím studenti nemají problém. Stejně Vám však před zakoupením kurzu doporučuji podívat se na naše ukázkové videa na stránce www.easyexcel.cz a zvážit to sama pro sebe.

Ondra Dědič

Dobrý den, asi před týdnem jsem vám odeslal kód voucheru na uvedený email, ale do této chvíle jsem nedostal od vás žádnou zprávu ani potvrzení. Prosím o aktivaci kurzu.

Easy Excel

Dobry den, dnes jsme aktivovali pristup jednomu panu Ondrovi, od ktereho jsme obdrzeli voucher o svatcich pred dvema dny. Pokud jste to nebyl Vy, tak Vas mile poprosime poslat voucher jeste jednou na adresu info@easyexcel.cz. Dekujeme.

Vlaďka

Zakoupila jsem, odeslala obdržený kód na info@easyexcel a přišla zpráva – confirm account your account, dále as a student, to vše provedeno. Pak pokračuju -vstup do kurzu- stejná verze jako před zakoupením, stále jen se přihlásit a stejná verze. Kde je chyba? Děkuji.

Easy Excel

Dobrý den, Rádi Vám pomůžeme. Na to, abychom Vám věděli pomoci nám však prosím pošlete zprávu e-mailem přímo na info@easyexcel.cz (budeme potřebovat Vaši emailovou adresu a celé jméno)

Jitka Kubišová

Dobrý den,
V nabídce je uvedeno přístup až jeden rok. Nabídka je nějak omezená? Nebo od spuštění mám opravdu jeden rok (365 dní)
Děkuji Kubišová

Easy Excel

Dobrý den, paní Kubišová. Ano, přesně tak, od uplatnění voucheru budete mít 365 dní přístupu k videím. Není v tom žádný háček :-)

Pavel Toman

Dobrý den, je kurz použitelný i pro Excel 2007?

Easy Excel

Dobrý den, pane Tomane. Kurz je použitelný i pro Excel 2007, no některé výrazy nebo rozložení tlačítek se může lišit. Doporučujeme Vám podívat se před zakoupením na některé z našich ukázkových videí, abyste viděli, zda budete vědět lektora následovat i s Vaší verzí Excelu. Videa naleznete na www.easyexcel.cz – u některých videí je tlačítko Náhled, ty jsou zdarma.

Jirka

Dobrý den,

jak je to s tím certifikátem? To ho člověk dostane automaticky po objednání, nebo až po absolvování nějakého závěrečného testu?

Easy Excel

Dobrý den, Certifikát dostanete po dokončení všech lekcí kurzu. Po dokončení kurzu stačí, když nám napíšete na email info@easyexcel.cz a my Vám certifikát vystavíme. Přejeme hezký den!

Tomáš

Pěkný den, to, že je uvedena informace, že platí do 30.6. znamená, že se musí do té doby voucher uplatnit nebo dostudovat kurz? Děkuji za odpověď

Easy Excel

Dobrý den. Děkujeme za dotaz. Do 30.6. je potřeba začít s učením – jinými slovy, uplatnit voucher. Od momentu uplatnění voucheru pak získáváte plný rok přístupu do kurzu. Těšíme se na Vás :-)

Tereza

Pěkný den, to, že je uvedena informace, že platí do 30.6. znamená, že se musí do té doby voucher uplatnit nebo dostudovat kurz? Děkuji za odpověď Tereza

Easy Excel

Dobrý den. Děkujeme za dotaz. Do 30.6. je potřeba začít s učením – jinými slovy, uplatnit voucher. Od momentu uplatnění voucheru pak získáváte plný rok přístupu do kurzu. Těšíme se na Vás :-)

Soňa

Dobrý den, je možné vystavit daňový doklad na platbu – na firmu?

Easy Excel

Dobrý den, určitě ano. Stačí, když nám napíšete email s číslem voucheru a fakturačními údaji na info@easyexcel.cz

Katerina Konecna

Dobrý den? o jaky excel se v nabídkce jedná? 2016?

Easy Excel

Dobrý den, paní Kateřino. Ano, jedná se o verzi 2016.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru