Nabídku Ladies night – Vstupenka na striptýzové vystoupení mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenka na Ladies night – Striptýzové vystoupení Dream men show

4,3 / 5 Ladies night- California dreams Most  (mapa) 30 prodejů
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Super akce, až nám oči svítily :-D

Michaela
24. 3. 2017 (21:00)

Buď i ty součástí výjimečné noci!

Možná ti připadá, jako by každý den byl stejný. Jako by každá další noc byla kopií té včerejší. Splývají ti dohromady. Všednost, rutina a nuda. Takto už to prostě dál nejde. Chce to změnu. Chce to zažít něco neopakovatelného.

Možná už jsi o tom slyšela. Možná jsi to někde viděla a možná ti o tom vyprávěla kamarádka, která to zažila na vlastní kůži. Bylo to něco výjimečného, elektrizujícího, vzrušujícího. Stejně tak, jako když sis o tom dovolila snít. Ale u nás se tvé tajné sny stávají realitou.

Mrkněte na video z akce:

Přesně to je Ladies night show plná svůdnosti, zážitků a smyslnosti. Je to noc, která je stvořena přímo pro tebe. Vezmi s sebou kamarádky a přidej se. Sexy zábava, muzika a taneční vystoupení s profesionální striptýzovou skupinou.

Představí se taneční skupina Dream men show a host večera zpěvák bavič a showman přímo ze stodolní ulice Honza Benko.

Tato ojedinělá dámská jízda se již nebude opakovat se stejnými muži. Žádná z vás do poslední chvíle netuší, co ji tuto noc čeká za překvapení a jací účinkující na pódiu zazáří. Nechte se hýčkat těmito borci s pevnými zadky a svali z oceli. Představí se vám taneční skupina Dream men show.

Nahoru