Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Smoothie Naturwell: Lahodný nápoj v prášku plný ovoce a semínek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Ludmila

Dobrý den,
Mohou tyto nápoje i diabetici

Greenfit.cz

Dobrý den,

smoothie Naturwell, bohužel, pro diabetiky moc vhodné nejsou. Smoothie obsahují menší množství třtinového cukru, ale hlavně ovoce, které je ve smoothie obsaženo je též sladké a cukr obsahuje.

S pozdravem,
GreenFit.cz

Lůca Hoření

Dobrý den,
mohla bych poprosit o nutriční hodnoty k příchuti ananas a mango?
U nabídky v záložce složení není :)
Děkuji.
Pěkný den.

Greenfit.cz

Dobrý den,

nutriční hodnoty pro ananas a mango jsou následující:
Nutricní hodnoty ve 100 g I 10 g (% DDD*): Energie – 1608,2 kJ / 382,9 kcal | 160,8 kJ / 38,3 kcal Tuky – 6,8 g | 0,7 g (z toho nasycené – 0,7 g | 0,1 g) Sacharidy – 31,8 g | 3,2 g (z toho cukry – 23,2 g | 2,3 g) Bílkoviny – 45,3 g | 4,5 g Sul – 1,4 g | 0,1 g Vláknina – 10,6 g | 1,1 g

S pozdravem,
GreenFit.cz

Viera

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o podrobné zloženie produktu smoothie . Ďakujem pekný deň.

Greenfit.cz

Dobrý den,

podrobné složení jednotlivých smoothie naleznete na této stránce: https://www.slevomat.cz/sleva/1105663-smoothie-naturwell-namichejte-si-zdravy-drink pod kolonkou: „Složení jednotlivých balení“

S pozdravem,
GreenFit.cz

Petr Skácel

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je nápoj vhodný pro celiaky a tedy neobsahuje žádný lepek, ani není vyráběn v provozu s možností kontaminace lepkem.
Děkuji.

Greenfit.cz

Dobrý den,

Smoothie Naturwell obsahuje ovesne vlocky, ktere lepek obsahuji. Pro celiaky tedy, bohuzel, vhodne neni.

S pozdravem,
GreenFit.cz

Lucie

Dobrý den, proč není zdravý produkt vhodný pro děti? Děkuji

Greenfit.cz

Dobrý den,
hlavní důvod je, ze smoothie obsahují bílkovinu (protein), která je pro dospělého člověka velice přínosná, ale u dětí by mohlo dojít k předávkování, které není žádoucí. V malých dávkách je, samozřejmě, přínosná i pro děti, ale kvůli vyšši citlivosti u dětí je raději smoothie doporučováno pro mládež/dospělé (od 3 let)

S pozdravem,
GreenFit.cz

Lucie Čepelková

Dobrý den, kolik nápojů připravím z jednoho sáčku?

Greenfit.cz

Dobrý den, paní Čepelková,

z jednoho balení smoothie uděláte cca 10–20 nápojů. Bude vždy záležet na množství smoothie směsi, které zvolíte, na chuti, kterou preferujete (k silnější chuti je třeba více smoothie směsi), na objemu smoothie, které budete připravovat atd. Ale nám a většině našich zákazníků nejvíce vyhovuje dávkování, které vydrží, jak jsem psal, cca 10–20 dávek.

Pěkný den přeje,
Petr – GreenFit.cz

Jana

Dobrý den,
kolik nápojů z jednoho sáčku asi připravím? Děkuji

Miroslav

Dobrý den. Jak může být něco zdravé když to obsahuje toto ? Oxyd siřičitý E220 (skore škodlivosti 5 ze šetibodové stupnice), Disiřičitan sodný E223 zase 5

Greenfit.cz

Dobrý den, Miroslave,

Oxid siřičitý ve smoothie obsahuje pouze jedna položka a tím je sušené ovoce. Jelikož jsme chtěli, aby smoothie bylo poctivé a nešlo pouze prášek s příchutí, receptura smoothie obsahuje celých 20% sušeného ovoce. Jelikož jde, ale o sušené plody, tak ty jsou téměr ve všech případech siřeny, aby je nenapadla plíseň, aby si zachovalo vizuální atraktivitu a bylo zkonzumovatelné pro člověka i po delší době, než je pouhých pár dní. V případě, že si v krámku koupíte sušené meruňky, ananas či jiné plody, téměř jistě též budou sířeny (až na vyjímky, ale ty zase mohou být i za dvojnásobnou cenu). Koncentrace je tedy opravdu velmi nízká a rozhodně tam nejsou „E“ přidávána zvlášť.

Smoothie Naturwell též kromě pravého sušeného ovoce (žádné náhražky) obsahuje místo nezdravého bílého cukru, mnohem kvalitnější a zdravější cukr- kokosový.

Pěkný den Vám přeje,
Veronika – GreenFit.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru