Degustační sushi menu: předkrm, krevetová polévka, 34 kousků sushi a zmrzlina
Přehled nabídky
Víte, jak se dělá japonský řízek? Vezme se kus lososa, obalí se v rýži a nakonec v řase. Nesmaží se a říká se mu sushi.
Navštivte restauraci Popular Steak Bar & Sushi a pochutnejte si na degustačním menu pro dva. Asijské hody zahájíte předkrmem tori karaage, což jsou osmažené kuřecí kousky marinované v závoru.
Následuje tradiční polévka s krevetami a zeleninou a po ní šik 34 sushi kousků s kaviárem, smaženými krevetami, okurkou, modrohlavem a houbami shitake. Menu zakončíte zmrzlinou ze zelené čaje matcha a černého čaje goma.
V restauraci vaří vynikající kuchaři, kteří patří mezi mistry svého oboru. Klasickému menu kraluje Chef de cuisine Pavel Dočekal, v asijské kuchyni vládnou Chef de sushi Jan Vnuk a Martin Rozmajzl. Pod jejich taktovkou obsadila restaurace druhou příčku na Apetit festivalu v kategorii Východočeská restaurace roku a stala se vítězem Burger Parády 2014.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.