Čerstvá ryba na váš stůl: Steaky ze skotského lososa s certifikátem kvality
Přehled nabídky
Není ryba jako ryba. Do téhle by se jistě s chutí pustila i jindy rozvážná Ribanna. A to i přes možnost nařčení z částečného kanibalismu.
Že by se v jídelníčku každého z nás měla pravidelně objevovat ryba, to je známá věc. A jen to nejkvalitnější maso je pro zdraví člověka ideální, proto si dopřejte čerstvého norského lososa z obchůdku s restaurací SEAFOOD na Malé Straně. Ten je zkrátka plný pokladů.
Na výběr máte steaky o váze 300 gramů, a nebo si kupte rovnou kilové balení masa se známkou Label Rouge. To je oficiálně schváleným potvrzením špičkové kvality tohoto lososa, zejména co se týče chuti. Plnění požadavků nutných k udělení označení je sledováno a certifikováno.
Trvanlivost masa je max. 3 dny při skladování v lednici, doporučuje se však spotřebovat do 24 hodin od odběru kvůli vychutnání max. čerstvosti.