Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oslí stezka: putování přírodním parkem v doprovodu oslíka a případně svačina

4,8 / 5 Oslí stezka Svárov  (mapa) 56 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Alena

Dobrý den,
chtěla jsem se Vás zeptat, zda bychom na projížďku s oslíkem mohli jít celá šestičlenná rodina?
Děkuji za odpověď.

Oslí stezka

Dobrý den, máme omezení na 5 účastníků, ve výjimečných případech na základě individuální domluvy může přijít víc osob. Pokud jste jedna rodina, tak by to šlo. Jelikož spolupracujeme a podporujeme útulek ForDogs z.s., který sídlí ve stejném areálu, přineste něco opuštěným pejskům v nouzi a bude to v pořádku :-).

daniela bartyzalova

Dobry den,chtela bych se zeptat,zda 50%cenu pri obj.druheho oslika pri puldenni projizdce se zaplatime na miste pred akci? A jak dlouho dopredu je nutno to objednat…s vou­chrem?A prosim kolik osliku muze jit najednou/kdyby sly dve rodiny/A posledni dotaz…pokud v den akce je opravdu nepriznive pocasi a uz to neni v limitu 24 hod na zruseni…? Dekuji moc za odpovedi

Oslí stezka

Dobrý den, termín doporučujeme objednat co nejdříve, zvlášť pokud se chystáte vyrazit s přáteli a přiobjednat další oslíky. Na našem webu www.oslistezka.cz v záložce Rezervace zveřejňujeme průběžně obsazené termíny. Oslíci navíc se musí zaplatit dopředu do 3 dnů po rezervaci termínu na náš bankovní účet. Celkem máme k dispozici 3 oslíky. Pokud je v den výletu opravdu nepříznivé počasí, tak výlet rušíme a domlouváme se na náhradním termínu. Disponujeme placenou verzí předpovědí počasí, takže víme celkem přesně již den předem, jak bude. Děkujeme za dotazy a budeme se těšit :-).

Gabriela

Dobrý den, jaká je cena za druhého oslíka v případě půldenní varianty?

Oslí stezka

Dobrý den, druhý oslík je za 50% ceny voucheru.

Alena

Dobrý den. Školení a istruktáž se počítá do hodinové projížďky? Pěkný den.Alena

Oslí stezka

Dobrý den, při hodinové projížďce se cca 15 min věnujeme základům ovládání oslíka a 45 min trvá samotná vyjížďka.

Lenka Vitková

Dobrý den,
jít s oslíkem bez průvodce je možno jen u varianty na jednu hodinu? Mám vřelý vztah ke všem zvířátkům (krom pavouků :-)), tak bysme se snad s oslíkem domluvili i té tříhodinové cestě :-)
Díky
 Lenka

Oslí stezka

Dobrý den, dá se jít i bez průvodce. Rozhodnutí je ale na pořadateli na konci úvodní školicí hodiny. Pokud máte zkušenosti třeba od koní nebo jiných větších zvířat, tak bych v tom problém neviděla. Oslík ale není malý kůň, má svoje zvláštnosti a zůstává vždy osobností se svým názorem a je zapotřebí získat si jeho důvěru. Pokud během úvodní hodiny najdete společnou řeč tak se můžete vydat sami :-).

Bohu

Jak prosím cca vypadá svačinka/oběd u puldenní a celodenní varianty? díky

Oslí stezka

V půldenní variantě dostanete na cestu studené (voda) a teplé nápoje (čaj, káva) a farmářský domácí sýr, případně domácí tvarohová pomazánka, pečivo nebo chléb, sezonní ovoce a zeleninu. V celodenní variantě je příprava teplého obědu na ohništi – např. zapečené plněné brambory nebo placky s oblohou, předkrm jako v půldenní variantě.

Bartošová

Dobrý den, takže voucher není možno uplatnit ani ve svátky ? Velikonoce, květen.. děkuji.

Oslí stezka

Dobrý den, tato sleva se poskytuje pouze na termíny v pracovní dny. Poukaz je možné uplatnit např. o školních Velikonočních prázdninách. Čas výletu v pracovní dny je možné po domluvě přizpůsobit – např. posunout začátek na 15. hodinu, aby se stihlo vyrazit po škole. Je možné, že na Velikonoční termíny bude ještě jedna speciální akce. Termíny víkendové a o svátcích jsou možné rovněž, nevztahuje se na ně ale akční cena. Děkujeme za pochopení.

Eva Mládková

Koupila jsem v prosinci Výlet s oslíkem, bylo zde zmíněno, že je možné půjčit si pejska z blízkého útulku. Kde se nachází útulek.
Děkuji Mládková.

Oslí stezka

Útulek je přímo v areálu Farmy Nový Dvůr, kde sídlí i Oslí stezka. Takže po příjezdu Vás tam zavedeme :-).

Michaela

Dobrý den, voucher jsem si kupovala již v prosinci 2016. Tady poprvé vidím informaci o omezení pouze na pracovní dny. V mém voucheru žádné omezení uvedeno není. Lze jej tedy využít o víkendu?

Oslí stezka

Ano, akce mají různý obsah a cenové hladiny. Váš voucher je bez omezení.

Klára

Dobrý den,pokud si zakoupím celodenní výlet,v kolik hodin se přibližně vyráží? Děkuji za odpověď

Oslí stezka

Dobrý den, celodenní túra je 9–15 hodin, půldenní 9–12 nebo 14–17. Krásný den. Marie

Natalia Rajchert

Dobrý den. Dítě nejsem, ale vážím 45 kg. Můžu se svézt taky?:)

Oslí stezka

Dobrý den, náš program je zaměřen především jako pěší putování s oslíkem. Svezení je pouze doplňková záležitost pro zpestření zážitku pro děti. Uvádíme hmotnost do 40 kg, jelikož naši oslici jsou středního vzrůstu a zatím ještě na začátku výkonnostního výcviku. Větší váhové zatížení by jim mohlo poškodit páteř. V budoucnu plánujeme pořízení většího oslíka, pro kterého by to neměl být problém. Ale zatím bohužel ne :-). Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru