Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Napumpujte si do těla dávku adrenalinu: Nechte se vystřelit z lidského praku

4,7 / 5 Adrenalin Place Švábov  (mapa) 11 prodejů
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

5,0

super kolektiv,
vše řádně vysvětleno,
perfektní zážitek

Haniska12
Varianty (2)

Znáte Barta Simpsona? Tenhle uličník z praku celé dny vystřeluje kamínky. Kdyby však tušil, že se to samé dá udělat s člověkem, dostaly by jeho lumpárny úplně nový rozměr.

Špitá se ve vašem okolí, že jste největší adrenalinový blázen, jakého kdy svět viděl? Tak to si výstřel z lidského praku, který si pro vás přichystali v AdrenalinPlace, rozhodně nesmíte nechat ujít! Slovy tenhle zážitek úplně nejde popsat. Budete se cítit tak trochu jako na horské dráze a zároveň zažijete vzrušení ze stavu beztíže. 

Připravit, pozor, výstřel! Po katapultaci si to vzduchem poletíte rychlostí bezmála 100 kilometrů v hodině. Pak se na malý okamžik zastavíte a záhy posvištíte zpět k bodu výstřelu. Pohodlí i maximální bezpečí vám bude zajistí celotělový úvaz a nejspíš i dav tleskajících a pískajících kamarádů. (Ale chytat vás asi nebudou.) 

Tuhle adrenalinovou srandu si může vyzkoušet každý, komu už bylo 15 let a váží nejméně 40 a nejvíce 100 kilo. Jestli jste ještě nezletilí, zajistěte si písemný souhlas rodičů. Určitě vám ho dají rádi a ještě vám k tomu doporučí, abyste se nechali katapultovat až na Měsíc. 

Nahoru