Termín
Platnost do 17. 5. 2017.
V ceně
Certifikovaný kurz pod záštitou Asociace degustátorů ČR – Wine Specialist I obsahuje.:
- základní dělení vín (dle barvy, zpracování, cukru a apelace)
- zpracování + zrání vína
- jak správně degustovat víno
- charakteristika nejznámějších světových odrůd a jejich ochutnávka
- gastronomické spojení
- vůně vína
- Mnoho dalších informací a zajímavostí ze světa vína
- Studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu
- Ochutnávka vín z různých částí světa (min. 12 vzorků) a malé občerstvení
Termín konání: 16.–17. 5. 2017, 18–21:30 hodin
Můžete využít do 17. 5. 2017
- Rezervace: e‑mailem na info@wine-specialist.cz nebo přímo na stránkách www.wine-specialist.cz, kde naleznete on-line přihlašovací formulář.
- Ostatní: Minimální počet osob pro otevření kurzu je deset. Maximální počet účastníků v kurzu 16 osob. Pro skupinu nad 10 osob je možné domluvit individuální termíny.
- Rezervace jsou závazné, v případě nemoci či nepředvídatelných okolností je možné rezervaci zrušit nejpozději 48 hod. před konáním kurzu.
- Při neomluvené neúčasti kurzovné bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Víte, jak správně degustovat víno? Jak si nejen užít jeho krásnou jiskru a plnou chuť, ale také poznat případné vady, jako jsou sirka nebo korek?
Zúčastněte se kurzu Wine Specialist I., ponořte se do světa vín a získejte znalosti, kterými překvapíte nejen své přátele.
Kurz probíhá ve dvou dnech, a to 16–17. 5. 2017 vždy v čase 18–21:30.
Na kurzu se naučíte porozumět vínu, poznat základní způsoby jeho zrání i výroby a pochopíte rozdíly mezi víny, odrůdami a oblastmi.
Osnova kurzu:
- základní dělení vín (dle barvy, zpracování, cukru a apelace)
- zpracování + zrání vína
- charakteristika nejznámějších odrůd a jejich ochutnávka
- jak správně degustovat víno
- gastronomické spojení
- vůně vína
Obdržíte potřebné studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu. Kromě toho vás čeká ochutnávka vín a malé občerstvení.
Po absolvování kurzu Wine Specialist I. můžete za zvýhodněných podmínek absolvovat i navazující kurzy Wine Specialist II. a Wine Specialist Expert.
Špičková lektorka
Do tajů vína vás zasvětí Ing. Iveta Steinerová, přední odbornice v oblasti enologie, místopředsedkyně Asociace degustátorů ČR, specialistka na italská vína a neúnavná propagátorka vinařské kultury v ČR.
Ing. Iveta Steinerová Absolvovala roční studium „Enologie – sommelierství“ vč. degustátorských zkoušek v Itálii. Profesionálně se vínem zabývá od roku 2005. Vyškolila stovky pracovníků v oboru gastronomie i zájemců o vína z řad široké veřejnosti. Od června 2015 je jedním z pěti zakládajících členů České asociace degustátorů, kde je výkonnou místopředsedkyní. Spolupracuje s uznávanými světovými kritiky vín. Hodnotí vína v mezinárodních odborných komisích. Pravidelně publikuje v odborných periodikách a ročenkách. Profesionalita a entuziasmus jsou zaručeny. |