Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Aljašská treska – filé i pro děti, bez vody a bez chemie, 25×400g

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Marie

Dobrý den,pročítala jsem si příspěvky a jestli tedy dobře chápu, tak za poštovné 100,– můžu naráz pořídit třeba i vše, co nabízíte na Slevomatu? Je to tak?Děkuji

Bonfood.cz

ano,to je účel široké nabídky
s pozdravem
Pavel Domkář

Marek

Dobrý deň.
Môžete mi prosím vás vysvetliť aký vplyv má kurz eura alebo doláru na cenu poštovného?Takéto „zavádzanie“ zákaznikov dá sa povedať nenávidím.Na konci minulého roka som bral filé 25kusov(mimochodom boli najlepšie čo som mal) a lososa 2kg,doprava zdarma bola pri oboch.Plus ešte na do konca minulého roka ste mali akciu filé za 629kč a doprava zdarma.Snažím sa povedať že tá doprava poriadne znižuje túto akciu a môžno preto si tento voucher kúpilo viac ako 10-krát menej ľudí ako keď bola akcia naposledny.Mohli by ste napísať narovinu že ste zmenili od nového roka stratégiu firmy a poštovné si budete účtovať už stále miesto toho aby ste ho dali do ceny vouchru.A ešte na koniec ste aj písali že v supermarketoch sa tento produkt pohybuje od 240kč a viac za kilo.Dovoľte mi argumentovať tým že supermarkety dávajú akcie aj 50% ako bolo tomu napríklad pred Vianocami a kilo vychádzalo menej ako u Vás.Nákup som ale aj tak urobil u Vás.Keď nastane táto situácia aj tento rok tak už budem pravdepodobne zvažovať kde ho nakoniec kúpiť.
Pekný zvyšok dňa! :)

Bonfood.cz

Dobrý den,
je to jednoduché,na­kupujeme průběžně a ceny se liší v závislosti na sezoně,kursech apod. Pokud se zvedne cena surovinu,tak buď zdražíme,nebo si necháme zaplatit dopravu. Zaplacení dopravy nám přijde pro zákazníky výhodnější,protože ji platí jen jednou na objednávku a mohou si kupovat i menší balení,což by při dopravě zdarma nebylo možné.
Je naprosto vyloučené,abyste kdekoliv nakoupil stejnou kvalitu za poloviční cenu, pokud by tomu tak bylo,kupovali bychom si naše zboží ze supermarketů zpátky,bylo by to hluboko pod výrobní cenou.Pokud koupíte aljašskou tresku okolo 120 korun za kilo,bude to zcela jistě na talíři zážitek,který bych si nechal ujít.
s pozdravem
Pavel Domkář

Hana

Dobrý den,
bude i nabídka na menší množství? Případně i jiné nabídky? děkuji

Bonfood.cz

Dobrý den,
nabídky se stále obměňují,určitě budou i na menší množství
s pozdravem
Pavel Domkář

Tomáš

:) Chápu, že nemůžete poskytnout slevu na dopravu. Stačilo by pouze dodržet cenu dopravy jako u nezlevněného zboží t.j. 0.- Takto to vypadám že slevu na zboží doháníte přidanou cenou za dopravu…

Bonfood.cz

Když dáme tak vysokou slevu,nemůže být doprava zdarma, pokud je doprava zdarma, poskytujeme při nezlevněném nákupu množstevní slevu 5% až od 2000 korun
Takže tomu moc nerozumím.
s pozdravem
Pavel Domkář

Tomáš

Bylo by asi vhodné upravit kalkulaci na : Původní cena s dopravou 1980.- Cena po slevě s dopravou 1783.- Sleva 10%

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši,

děkuji vám za zpětnou vazbu. U žádného zboží není do kalkulace započítána doprava, vždy je nutné ji zaplatit zvlášť. Bohužel na ni slevu poskytnout nemůžeme :-)

Hezký den. Míša

Bonfood.cz

Ono by to taky nebylo úplně přesné, protože dopravné se účtuje jen jednou a hodně zákazníků Slevomatu si na jednu objednávku bere více voucherů,takže cena za dopravu na produkt je reálně nižší.
s pozdravem
Pavel Domkář

Vítězslav Horák

Dobry den. Pred vanoci jsme kupovali 4 kg tohoto produktu a jsme velice spokojeni.
Ted jsme o tom uvazovali take, ale zarazila nas cena. Vcetne dopravy vychazi 1 kg cca o 21 Kc draz…
Nemela by byt za vetsi mnozstvi nizsi cena? I kdyz bych nepocital dopravu, tak jsme porad o 11 Kc na kg draz. To se mi zda divne, kdyz clovek misto 4 kg koupí 10 kg?

Bonfood.cz

Dobrý den,
u mořských ryb se mění cena prakticky neustále, závisí na sezoně,kursu EUR nebo USD,apod. Takže každý nákup může být za jinou cenu,čím dále od sezony,tím obvykle vyšší cena.Např.cena lososa během loňského roku na světových trzích vyskočila v průměru o více než 40%. Jinak tento produkt se na supermarketech pohybuje od 240 korun za kg výše.
s pozdravem
Pavel Domkář

Marek

Dobrý deň!
Plánujete dať v búdúcnosti túto istú ponuku 25×400g filé s poštovným zdarma ako to bolo na konci minulého roka?

Bonfood.cz

Dobrý den,
to opravdu nyní nevíme,záleží na lovné sezoně,kursu EUR apod.
s pozdravem
Pavel Domkář

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru