Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

New York od A do Z: letenka, 4 noci na Manhattanu a průvodce pro malou skupinu

4,3 / 5 CK Wisnar Spojené státy (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jirka H.

Dobrý den,

patřím mezi ty co cestovku nevyužívají a tvořím si zážitky sám toto si myslím že by mě stálo cca 18 000. Takže lepší zážitky i úspora peněz.

NICMÉNĚ mám mamku, kterou bych prostě nikam nepřinutil „na vlastní pěst“, takže klientelu to má, takže to neodsuzuji.

Jednu radu tu pro Vás mám (Vy co uvažujete nad koupí) 4 dny jsou podle mě málo. Jasně uvidíte to, bude to hektické, ale myslím si, že delší pobyt by už o tolik dražší nebyl a užili by jste si ho lépe – můj názor :)

Jinak je NYC krásný a určitě ho doporučuji a asi jako každý Vám řeknu kupte si tam oblečení!

Lena

Dobrý den,

plánuje prosím Vaše cestovní kancelář tento zájezd opakovat i v roce 2018? Jsem studentka a bohužel se letos nemohu ještě zůčastnit, ale příští rok bychom s kamarádkou moc rády vyrazily.

Hezký den

Lenka Šimečíková.

CK Wisnar

Dobrý den paní Lenko,

zájezd do New Yorku budeme mít v nabídce i příští rok 😊, můžete se těšit.

Zdraví team CK WISNAR

Veronika

Dobrý den, plánujete do budoucna delší zájezdy do New Yorku?

CK Wisnar

Dobrý den paní Veroniko,

ano, připravujeme další termíny, můžete se těšit 😊.

Přejeme hezké odpoledne, team CK WISNAR

Sabina Alešová

Dobry den,
jak je to se stravovanim?

CK Wisnar

Dobrý den paní Sabino,

New York nabízí nepřeberné množství možností jak se najíst. Je to kosmopolitní metropole, kde můžete ochutnat kuchyni národů z celého světa 😉 – od italské až po čínskou … Budete mít dostatek času i příležitostí dobře se najíst 😊, náš průvodce Vám dá tipy od snídaní až po večeře.

Krásný večer přeje team CK WISNAR

Jan Marek

V ČR existuje cestovní kancelář, která má v nabídce New York o 3 tis. dražší než Vy, ale za to na 8 dní, s odvozem z letiště, průvodcem, metro kartou na týden a výlety…Přijde mi to opravdu drahé na tolik počet nocí co nabízíte. Byli jsme s nimi dokonce o Vánocích v New Yorku…a to je myslím nejdražší období… Chápu, že je Vaše nabídka zajímavá pro lidi, kteří navštěvují slevomat, ale stačí se podívat na GOOGLE a najdou se levnější varianty… Jan Marek

CK Wisnar

Dobrý den,
možná najdete levnější nabídky ovšem s hotelem v Brooklynu, na předměstí … Garantuji Vám, že nenajdete nabídku lepší kvality než je ta od naší CK s ubytováním v hotelu *** na Manthattanu.
Pokud opravdu znáte lepší nabídku, buďte konkrétní, takto Vaše tvrzení působí pouze jako pomluva.
Zdraví CK Wisnar

ildika

Co budu potřebovat kromě pasu?

CK Wisnar

Dobrý den, musíte vyplnit formulář ESTA.

Zdraví team CK WISNAR

Ildika

chtěla bych se zeptat ,jaký budu potřebovat pas?

CK Wisnar

Dobrý den, do USA je potřebné mít pas s biometrickými údaji.

Zdraví team CK WISNAR

CK Wisnar

Dobrý den, do USA je potřebné mít pas s biometrickými údaji.

Zdraví team CK WISNAR

Nikola

Myslíte že za velký zájem lidí o tuhle nabídku, budete v budoucnu to opět nabízet?
Ted jako student těžko seženu tolik peněz, ale určitě začnu šetřit a ráda bych se tam třeba příště podívala :)

CK Wisnar

Dobrý den Nikolo,

zájezd do New Yorku budeme realizovat i v dalších termínech. Můžete začít šetřit 😉, rádi Vás uvítáme na některém z dalších termínů 😊. New York má co nabídnout a jistě Vás fascinuje jako miliony turistů, kteří sem každoročně míří z celého světa.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Tomáš

Díval jsem se i na Vaše stránky a z jakého důvodu (nehledě na to, ze tento zájezd je předražený už nyní) zde uvádíte slevu nějakých 900 (která je i tak úsměvná :-) ), když na vlastních stránkách zájezd prodavate za necelých 26 tisíc??? Tedy levněji než zde ve slevě. Předem děkuji za Vaše vysvětlení.

CK Wisnar

Dobrý večer pane Tomáši,

je velmi úsměvné, že neumíte číst 😉, protože kdyby jste číst opravdu uměl, pak byste se na našich webových stránkách dočetl, že akční cena ubytování na osobu ve 2lůžkovém pokoji je 28.490 Kč. Cena, kterou se tady oháníte tj. 25.990 Kč – je cena na osobu ve 3lůžkovém pokoji. Doporučujeme Vám, než budete příště někoho osočovat, provést si marketingový průzkum, zjistit reálnou skutečnost a potom se teprve vyjádřit. Napsat nesmyslnou pomluvu, je velmi jednoduché a velmi přízemní. Názor si udělá každý sám😉… Pro Vaši informaci – uvedená nabídka patří mezi nejlevňejší na trhu v ČR, každý se může přesvědčit sám. Pokud vezmete v úvahu, že nabízíme ubytování přímo na Manhattanu v hotelu ***, tak tato nabídka nemá v ČR srovnání. Pokud naleznete levnější nabídku ve stejné kvalitě s ubytováním na Manhattanu, dejte nám prosím vědět. Nebo jste od konkurence a vadí Vám ta nízká cena?

Zdraví team CK WISNAR

Alena

Chtěla bych se zeptat. Jsem Česka a manžel Polák. Jak to oni mají s vízem? Stačí také Esta? Před deseti lety mu vízum zamítli a rádi bychom se do New Yorku podívali. Děkuji za odpověď

CK Wisnar

Dobrý večer paní Aleno,

Esta platí pro občany Schengenu, tedy i pro Poláky. Jak to však bude mít Váš manžel, když mu bylo vízum zamítnuto nelze předpovědět. Doporučujeme vyplnit Estu, a vyzkoušet to. Při dokončení si nezapomeňte zapsat číslo registrace, pod kterým se budete v budoucnu vždy přihlašovat tj. doplňovat další info např. o číslech letu atd..... ale vše je v návodu 😉. Nebo kontaktujte přímo ambasádu, kde Vám poskytnou kompetentnější informace.

Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

Petra

Zdravím aktuálně z NYC,
neumíte vůbec anglicky? Jeďte, ovládáte-li aspoň základy, kupte si v akci letenky (jak píší, jsou několikrát do roka pod 10.000,–), přes booking zarezervujte hezký hotel v New Jersey hned u vlaku (10 dní za 10.000,–) + vstupy, jídlo, nákupy, doprava.. bez problémů se vejdete do 45.000,– pro 2 lidi i s výletem do Washingtonu a dovezete ještě půlku kufru nových věcí. Za průvodce doporučuji ten od DK ikar , je v něm všechno. Pokud budete potřebovat poradit, klidně mě zkontaktujte.

CK Wisnar

Dobrý den paní Petro,

děkujeme za rady a doporučení 😉, jistě je někteří rádi využijí. Celá Vaše průpovídka nám však přijde trošku od věci😉.

Zájezdy si ve všeobecnosti totiž kupují lidé, kteří chtějí mít zajištený komplexní servis, včetně průvodcovských služeb. Vyhovuje jim, že se nemusí o nic starat, že mají vše zajištěno po organizační stránce, a také v případě jakýchkoliv nesnází je jim k dispozici česky mluvící průvodce. Jsou to lidé, kteří netouží poznávat na vlastní pěst, i když jak píšete, ušetří jisté finanční prostředky. Právě takoví lidé tvoří klienty cestovních kanceláří, protože netouží poznávat nová místa s knížkou v ruce, tu si jistě rádi přečtou v pohodlí domova. Zkušený průvodce jim poskytne mnohem více informací, než je psáno v knížkách a je připraven odpovědět na všechny jejich dotazy…

Á propos – námi nabízený zájezd, je bezkonkurenčně nejlevnější ve srovnání s konkurenční nabídkou jiných CK. Ceny se pohybují až o desetiticíce více. Pokud znáte levnější nabídku ve srovnání se stejnou kvalitou poskytovaných služeb, tak nás neváhejte kontaktovat.

Přejeme krásný den do NY, team CK WISNAR

Eva Cetkovská

můžete mi udělat rezervaci s paní Ivetou? Rádi bychom jeli spolu
děkuji.

CK Wisnar

👍

Lenka

Dobrý den jak teda bude velká skupina? Píšete max 15 lidi termín je jeden a ke koupení je 25 míst? S manželem uvažujeme pro nás je nabídka zajímavá nejsme jazykově vybaveny ale zas jet v zástupu lidi nechceme :-) diky

CK Wisnar

Dobrý den paní Lenko,

o zájezd do NY je tak velký zájem, že jsme se rozhodli vypravit 2 skupiny 😊, každá skupina bude mít svého průvodce a skupiny budou na sobě nezávislé. Nemusíte mít obavy😉.

Zdravíme z CK WISNAR

Andrea Vaňková

Dobrý den,
proč není možné zveřejnit název hotelu předem? Píšete, že se název dozví kupující až v programu zájezdu. Popis „hotel na MHT se třemi hvězdičkami“ je poměrně dost široký a kvalita může být různá. Myslím, že má klient právo se předem dozvědět, kde vlastně bude spát.

CK Wisnar

Dobrý den paní Andreo.
Postupujeme tak, jak je u poznávacích zájezdů zavedenou praxí. Garantujeme standard ubytování, nakolik nám záleží na spokojenosti klientů. Když zveřejníme jméno ubytování, tak je to stejné jako by někdo zveřejnil recepturu své speciality, složení coca coly, léku … Ne, to opravdu profesionál nedělá, aby obdaroval konkurenci tím, co jeho produkt dělá jedinečným. Je na Vás, jestli to chápete, nebo ne. Je na Vás, jestli nám věříte, nebo ne. Jiní klienti nám věří již 24 let a již 24 let se mohou přesvědčovat, že své sliby držíme.
Team CK WISNAR

Pavlína

Souhlas s Vojtou. Toto je akce ve stylu „Nechci slevu zadarmo“. Vhodné fakt jenom pro toho, kdo v NY nikdy nebyl, neumí anglicky a sám by si tam s ničím neporadil. Ale nic ve zlém, jenom konstatování člověka, který v NY strávil dva roky.

CK Wisnar

Dobrý den paní Pavlíno,

přesně jste to vystihla ❗️Tento zájezd je určen pro ty, co v NY ještě nebyli, netroufají se zde vypravit sami, či už z hlediska jazykové bariéry, nebo z neznalosti prostředí, a proto chtějí využit servis našeho průvodce, který bude klienty doprovázet po celou dobu zájezdu. Tedy od asistence na letišti, během letu, při ubytování, až po prohlídky ve městě, a poskytne jim také různá doporučení a tipy… , aby je seznámil s New Yorkem tak, jak by NY sami nezvládli poznat 😉.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Iveta

Rada bych letěla. Ale jsem sama a je volny posledni voucher. Psala jsem pani , ktera zde psala , ze je taky sama. Pokud se ozve , tak to beru . Je mozne udelat zatim rezervaci ? Dekuji

Ondřej

Dobrý den měl bych dotaz jak je to z vizem děkuji

CK Wisnar

Dobrý večer pane Ondřeji,

do USA můžete cestovat bez víz, s předem schválenou elektronickou cestovní registraci ESTA a to pokud splňujete následující POŽADAVKY:

Jste občanem České republiky nebo další z níže uvedených zemí.
Vlastníte platný biometrický pas.
Plánujete cestovat to USA na krátkou služební nebo turistickou cestu nebo chcete v USA pouze přestupovat.
Váš pobyt v USA nepřesáhne dobu 90 dnů.
Máte zakoupenou zpáteční letenku (datum a číslo letu – info obdržíte v předstihu od cestovní kanceláře) prokazující, že opustíte Spojené státy během 90 dnů (cestovní smlouva o zakoupení zájezdu)

Všichni klienti CK obdrží v dostatečném časovém předstihu před uskutečněním zájezdu, přesné instrukce jak provést elektronickou cestovní registraci ESTA a další informace s touto registrací spojené a to číslo letu, adresu ubytování. Nemusíte mít obavy 😊

Více informací naleznete na stránkách velvyslanectví USA. Odkaz: https://cz.usembassy.gov/cs/viza/visa-waiver-program/

Přejeme příjemný večer, team CK WISNAR

Martina

Dobry den, rada bych reagovala na Vasi predchozi odpoved p.Vojtovi. Letenky se daji celkem snad sehnat pod 10tis i pro vice lidi a to i u renomovanych spolecnosti. Sama jsem v New Yorku byla nekolikrat, takze vim, ze nabidka je pomerne draha.

CK Wisnar

Dobrý den paní Martino,
nikoho nenutíme zájezd kupovat. Každý zájemce si udělá jistě „marketingový“ průzkum sám a rozhodne se, jestli je pro něj nabídka atraktivní, či ne. Pokud si prostudujete nabídku zájezdů do New Yorku, zjistíte, že naše nabídka pratří v rámci daného rozsahu služeb mezi nejlevnější 😉. Nejde srovnávat nesrovnatelné…
Zdraví team CK WISNAR

Bohumila Štěpničková

Dobry den,kolik by stala třetí osoba? Děkuji Stepnickova

CK Wisnar

Dobrý den paní Štěpničková, musíte koupit 3× voucher.
Zdravíme z CK WISNAR

Sandra

Prosim o nazev hotelu. Člověk musí vědět kde bude usínat. Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Sandro,

ubytování bude realizováno tak, jak je uvedeno v programu zájezdu, tedy v rámci Manhattnu – v hotelu ***. Je zajištěno ve spolupráci s velkou renomovanou partnerskou agenturou v USA, která zaručuje kvalitu poskytnutých služeb. Jméno hotelu bude uvedeno v informacích k odjezdu, tak jak je u poznávacích zájezdů obvyklé. Pokyny obdržíte v dostatečném časovém předstihu před odletem.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Pavel Jirsa

V textu je určitě chyba, sleva je 9000kc, 900 by byl opravdu špatny vtip :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle,

sleva je opravdu 900 Kč. Opravdu je nižší, nicméně chceme zákazníky také inspirovat k novým zážitkům a návštěvám nových míst. Samozřejmě pochopíme, pokud vás nabídka nezaujala a doufám, že příště už vymyslíme něco přímo pro vás :-)

Krásný den. Míša

Vojta

nerozumím, v čem by měla být tahle nabídka výhodná, sleva 900 ?? Při dnešní ceně letenek, kdy se dá sehnat z Prahy nebo okolních letišť pod 10.000, tak tohle mi přijde jako vtip :)

CK Wisnar

Dobrý den pane Vojto,

nikdo Vás nenutí zájezd koupit, můžete letět a zajistit si samozřejmě vše sám. Ano, s letenkou je to přesně jak uvádíte „dá se sehnat“ , ale pro jednotlivce a ne pro skupinu lidí … otázkou je také prestiž letecké společnosti … Každá kvalita má svou cenu, tedy i služby poskytnuté v uvedeném zájezdu…, není umění zajistit levný hotel, nejlevnější letenku a průvodce, který za nic nestojí 😉

Zdraví team CK WISNAR

Eva Cetkovská

kdo by letel se mnou, nechce se mi samotné prosím napište na cetkaeva@seznam.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru