Ve dvou do Formanky: Skvostný aperitiv, telecí po milánsku a domácí tiramisu
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
- 2× aperitiv, 1 dl
- vinařství Bohemia Sekt – Chateau Radyně (Extra brut)
- vzniká druhotným kvašením cuvée z Ryzlinku vlašského a Veltínského zeleného tradiční metodou v lahvi
- 2× telecí Ossobuco na šafránovém rizotu, 200 g
- 2× domácí tiramisu z mascarpone s jahodami
Můžete využít do 31. 3. 2017
Rezervace: Nejpozději 24 hodin předem na tel. 513 035 548. Nahlaste kód voucheru.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem. Pokud termín včas nezměníte nebo se nedostavíte, voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Il cibo era delizioso! I miei complimenti allo chef!“ – Tak tohle by vykřikoval rodilý Ital, kdyby okusil menu z Formanky. Aby ne. Servírují tu telecí jako od milánské babičky.
Toužíte po excelentním gurmánském zážitku? Výborně! Tak vzhůru do hustopečské Formanky. Zdejší šikovní kuchaři pro vás připraví menu vyladěné od aperitivu až po dezert.
Nejdřív si na zdraví připijte sklenkou sektu a pak se pusťte do jídla. V roli hlavního chodu se představí tradiční milánský pokrm Ossobuco. Jeho základem je plátek telecího kolene uříznutý napříč i s kostí z kližky. Jako přílohu k němu dostanete rizoto z italské rýže Arborio a i ti nejnáročnější gurmáni zajisté ocení, jak skvělé pokrm doplní gramolata – směs nasekané petrželky, citronové kůry a česneku.
Sladkou tečku nakonec sehraje domácí tiramisu z mascarpone se šťavnatými jahůdkami. Mňam!