Valentýnské menu pro zamilovaný pár: sestavte si 4 chody dle výběru
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 17. 2. 2017.
V ceně
Menu pro 2 osoby, každý chod dle výběru
- předkrm:
- lososový tartar (60 g)
- carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem (60 g)
- polévka:
- hráškový krém s bramborovým chipsem
- dvojitý vývar s kuřecí galantinou
- hlavní chod:
- vepřový steak plněný chřestem (200 g), hříbkové ragú, steakové a zeleninové hranolky (150 g)
- pečený candát na bylinkách s citrónovou omáčkou (150 g), pažitkové brambůrky na másle (150 g)
- dezert:
- čokoládová pěna s malinami
- carpaccio z ananasu přelité karamelem
Omezení
Můžete využít do 17. 2. 2017
- Rezervace: Nutná min. 24 h předem na tel. 775 418 792, při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Platí jen pro konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká.
- Platební karty: V restauraci je možné platit kartou.
- Ostatní možnosti:Wi‑Fi připojení zdarma.
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Láska je jako dobře postavená hostina. Hladí jako předkrm, hřeje jako polévka, naplňuje jako hlavní chod a hlavně je sladká jako dezert.
A když se spojí láska a dobře poskládané menu, je z toho příjemná večeře v Ma'Ma café restaurantu, kde se setkává nejen vynikající gastronomie, ale i špičkový servis, působivý interiér a všudypřítomná pohoda. Vezměte svého partnera za ruku a vydejte se vstříc společnému kulinářskému zážitku. Speciální valentýnské menu se tu podává od 13. do 17. 2.
Vaše menu bude mít čtyři chody, které si vyberete vždy ze dvou variant. Můžete si dát oba totéž, nebo experimentovat a vzájemně ochutnávat ze svých talířů, záleží jen na vás. V nabídce jsou ryby i chutná zelenina, dát si můžete vepřový steak či bylinkového candáta a na závěr čokoládovou nebo ananasovou tečku.
Hlavními ingrediencemi zdejších kuchařů jsou poctivost, tradice a dobré suroviny, k tomu přidávají jednoduchý, ale vytříbený styl, a to vše s přihlédnutím na odpovídající roční období. Ještě před návštěvou se podívejte na facebooku, kde vám neunikne žádná chystaná akce.