Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Drážďany autobusem – na výlet nebo za nákupy do Primarku

4,8 / 5 CA SkyTour Drážďany - Německo (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Michal Dao

Jde tam platit kartou? Jestli ano, půjde to kartou od české spořitelny? Pokud ne, půjdou aspon vytáhnout peníze v bankomatu?

CA SkyTour

Dobrý den, ano, platit kartou lze a s kartou od ČS nepředpokládám, že by byly nějaké problémy. Peníze z bankomatu samozřejmě vybrat můžete, nicméně je vhodné se seznámit s poplatky Vaší banky za výběr z bankomatu v zahraničí. Děkuji.

Michal Dao

Dobrý den, jde si vybrat místa v autobuse? Pojedem ve skupince, takže ať sedíme pohromadě. Taky jak daleko od Primarku bude parkovat autobus?*

CA SkyTour

Dobrý den, ohledně výběru míst záleží na konkrétním termínu. V některých termínech nám jezdí autobus, kde nejsou sedadla očíslovaná. Nicméně průvodce v tomto případě bude nástup do autobusu koordinovat tak, aby všechny skupiny mohly sedět pohromadě a nikoliv rozděleně. Každopádně požadavky na místa v autobuse můžete napsat do poznámky při vyplňování rezervačního formuláře po zakoupení voucheru. Děkuji.

Iveta

Dobrý den,
když bychom podnikli prohlídku města s průvodcem, na jak dlouho to je, stihneme se ještě podívat i do obchodů na chvíli nebo je prohlídka města na celý den? Děkuji.

CA SkyTour

Dobrý den, prohlídka je v rozsahu přibližně 60–90 minut a koná se hned po příjezdu do Drážďan a končí přibližně ve 12h, tudíž pak máte ještě spoustu času na nákupy nebo jakýkoliv jiný individuální program v Drážďanech. Děkuji za dotaz.

EM

Dobrý den,
autobus je zaparkovaný u centra a dají se tam nákupy průběžně odložit nebo účastníky vysadí a večer vyzvedne?
Díky za info. EM

CA SkyTour

Dobrý den, autobus odjíždí na parkoviště mimo centrum Drážďan, tudíž do něj cestující mají přístup až před odjezdem zpět do ČR. Děkuji za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru