U Tří pštrosů na podnosu libé menu nese se. Zpříjemní vám krásné chvíle, city vaše povznese.
Chcete se vytáhnout, předvést, zkrátka – ukázat v dobrém světle? Na svátek Valentýna by asi jen málokdo nechtěl. A co na to jít trochu jinak
než jen s kyticí a bonboniérou? Speciální degustační menu je
přeci dárek nejen originální, ale navíc potěší hned několik smyslů
najednou.
Jako předkrm si vyberete buď delikátní paštiku z foie gras
s mangovým chutney, nebo carpaccio z červené řepy s kozím sýrem
a rukolou.
Po hráškovém krému s restovanou pancettou se těšte na hlavní
chod: buďto pštrosí steak, nebo tuňáka v sezamové krustě, obojí
v moderní chutné úpravě.
A sladký dezert na závěr? Vanilková panna cotta s ovocným
coulies.
Hotel U Tří pštrosů je asi na délku pštrosího krku
od Karlova mostu a stejně jako celá Malá Strana i hotelová restaurace má
nezapomenutelnou historickou atmosféru. Stačí, když pozvednete hlavu od stolu a podíváte se nahoru, kde spatříte malované renesanční stropy.
Otázka však je, jestli se vám při pohledu na degustační menu podaří
odtrhnout zraky od talíře, protože servírovat se budou opravdu originální
pochoutky.