Obědové menu v japonském rytmu: Miso polévka, losos, sushi i nudle udon
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 15. 5. 2017.
V ceně
Menu pro 1 osobu:
- Miso polévka (0,2 l)
- Sake teriyaki – losos s teriyaki omáčkou posypaný smaženým česnekem (120 g)
- Yasai udon – pšeničné nudle se zeleninou (200 g)
- Maguro avocado roll – rolka s tuňákem a avokádem (4 ks)
- Ebi sashimi (3 ks)
- Chuka wakame – marinované mořské řasy
Omezení
Můžete využít do 15. 5. 2017
- Rezervace: 24 h předem na mailu info@topsushi.cz nebo na tel. 774 422 217 či 222 515 330.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
Rezervaci je třeba zrušit min. hodinu předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nemáte-li sushi rýži, teriyaki omáčku a nudle udon, nevymýšlejte náhrady a naobědvejte se v japonské restauraci.
Zavřete oči a přeneste se na chvíli do jedné z typických restaurací uprostřed Ósaky, kde mistři kuchaři připravují jeden poklad za druhým. A teď je zase otevřete, popadněte voucher a zamiřte s ním do Sushi Samurai na Vinohradech, kde se budete cítit zrovna jako v Japonsku.
Ve stylovém interiéru si vychutnáte úžasný oběd složený z typických asijských specialit. Chybět nemůže miso polévka, losos s teriyaki omáčkou, ani silné nudle udon, otestujete i několik lákavých rolek a marinované řasy. Aby byl zážitek co nejautentičtější, vyměňte klasický evropský stůl a židle za klečení na rohožích tatami a hodujte za doprovodu šumícího vodopádu.
V kuchyni se ohání tým zkušených českých a asijských kuchařů, díky jejichž umu se restaurace dostala na 75. místo prestižního Maurerova žebříčku. Až sem zavítáte příště, užijte si třeba nevšední show, která doprovází přípravu teppanyaki.
Tip: Kvalitní servis a dobré jídlo oceníte vedle úsměvu nejlépe spropitným. Pokud jste byli spokojeni, dejte to personálu najevo. Doporučuje se 10–15 % z hodnoty voucheru.