Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Malířem za víkend – kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Martina V.

Dobry den, vas kurz me zaujal, kamaradka ho absolvovala a ma opravdu pekne kresby, nicmene kdyz se podivam na dostupnost kurzu v Praze, blizsi terminy jsou obsazene a pri objednani kurzu za dva mesice nevim, jestli tou dobou budu mit cas. Nezvazujete pri zverejneni nabidky na Slevomatu navyseni terminu kurzu v Praze? Pripadne v jakem casovem predstihu je mozne ucast na kurzu bezplatne zrusit, pokud treba clovek onemocni nebo nevyjde hlidani pro dite.. Dekuji a preji hezky vikend.

Atelier Mozaika

Dobrý den,

velice děkujeme za Váš zájem. Bohužel zatím neplánujeme přidat další kurzy. Každopádně kdyby se stalo, že by se všechny termíny obsadily, pak bychom vypsali další. Jestli-že by se stalo, že by jste onemocněla je zapotřebí nám to napsat nejlépe co nejdříve. Samozřejmě Vám bude nabídnut náhradní termín, takže spolu s omluvou nám zároveň napíšete i náhradní termín. :)
S pozdravem Ateliér Mozaika

Lucie Kuželková

Dobrý den, ráda bych se dozvěděla, zda tento kurz (viz Slevomat) probíhá i v Praze? Pokud ano, kdy? Případně kde najdu odkaz na termíny a města do doby platnosti voucheru? Děkuji moc a přeji bezva večer.

Atelier Mozaika

Dobrý den,

ano, tento kurz se koná v Praze. Veškeré vypsané termíny na první pol. roku 2017 naleznete na našich webových stránkách www.ateliermozaika.cz.

S pozdravem Ateliér Mozaika

Timeja

Dobry den,bude tento kurz dostupny i v Liberci?dekuji

Atelier Mozaika

Dobrý den,
tento kurz se v Liberci bude konat 18.-19.3. 2017. K tomu, abychom Vás do něj mohli zařadit nám po zakoupení voucheru zašlete mailem žádost o přihlášení na výše zmíněný termín kurzu. Mail bude obsahovat Vaše jméno, tel. kontakt, číslo voucheru a jeho platnost.
S pozdravem Ateliér Mozaika

Jana

Dobrý den,
je možno využít voucher i na kurz Tužka mozkovou hemisférou II. nebo pouze na Tužka mozkovou hemisférou I.?

Atelier Mozaika

Dobrý den,

tento voucher lze využít pouze na kurz Tužka I. – základy kresby a portrét dle předlohy.

S pozdravem
Ateliér Mozaika

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru