Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Léto ve Francii: Zájezd do Paříže, Normandie a Bretaně se 3 nocemi v hotelu

4,3 / 5 CK Wisnar Paříž - Francie 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Linda Ptáčková

Dobrý den,

tento zájezd mi přijde skvělý. Bohužel v tomto termínu nemohu.
Budete ho dělat i v jiném termínu?
Děkuji za odpověď.

CK Wisnar

Dobrý večer paní Lindo,

děkujeme, že Vás program našeho zájezdu zaujal, ale v letošním roce již další termín neplánujeme.

Přejeme hezký večer, team CK WISNAR

Aleš Kramer Branná

s autobusovými zájezdy jsme skončili před třemi lety po šokujících zážitcích s CK. Asii 200 lidí čekalo na odjezd v ulici u Masarykova nádraží, autobusy přijely s 30min zpožděním, WC bylo celou dobu zamčeno, použití bylo podmíněno žádostí o otevření u řidiče nebo průvodce. V Am'dam bloudili řidiči hodinu, než přijeli k hlavnímu nádraží a při odjezdu domů místo na Německo jsme mazali na Francii. Pokud je odjezd z Brna nebo Prahy v civilizovaném místě, WC volně přístupné během celého zájezdu, průvodce se neztratí v telefonní budce koupím 2 vouchery.

CK Wisnar

Dobrý den,

děláte si legraci 😉, s CK WISNAR nic podobného nehrozí, nemusíte mít obavy. Naši průvodci i řidiči jsou zkušení a navštívená místa znají velmi dobře😊 😊😊. WC v autobuse je k dispozici všem cestujícím bez omezení, musíte však brát na zřetel, že se jedná o WC chemické, s omezenou kapacitou. Pokud se tato naplní, WC až do vypuštění zásobníku bohužel není k dispozici. Proto by měl být každý cestující zodpovědný a WC v buse použít jen v nutných případech. Bezpečnostní a hygienické přestávky se uskutečňují během jízdy cca co 4 hodiny na velkých dálničních motorestech. Odjezdy z Brna i z Prahy jsou z velmi „civilizovaného“ místa, info zasíláme v instrukcích k odjezdu zájezdu.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Jitka Černá

Dobrý den. Zájezd mě zaujal, ale jela bych sama. Nechci připlácet za jednolůžkový pokoj, nemám problém sdílet pokoj s někým ze zájezdu (žena). Bylo by to možné? Platí se záloha a do kdy celá platba? Děkuji za odpovědi. Jitka Černá

CK Wisnar

Dobrý večer paní Jitko,

pokud budete mít zájem, můžeme se pokusit doobsadit pokoj další spolubydlící ženou, ne vždy se nám však podaří najít osobu stejného pohlaví. Zavolejte prosím na naše rezervační oddělení 739 367 502, kde Vám poskytnou další informace. Slevomatu musíte uhradit celou platbu, poté obdržíte voucher. Pak kontaktujte naši CK, a my Vám zašleme k podpisu smlouvu o zájezdu.

Zdraví team CK WISNAR

Daniela

Byly by prosím i 3 lůžkové pokoje?

CK Wisnar

Dobrý den paní Danielo,

v případě zájmu Vám můžeme zajistit ubytování také ve 3lůžkovém pokoji, a to v případě, že budete celkem 3 osoby. Je nutné si zakoupit 3 vouchery.

Zdraví team CK WISNAR

Daniela

Dobrý den,
kolika lůžkové pokoje budou prosím?

CK Wisnar

Dobrý den paní Danielo,

ubytování je zajištěno ve 2 lůžkových pokojích.

Zdraví team CK Wisnar

Nicole

Dobrý den,
bude se tento zájezd uskutečňovat ? Na slevomatu je zatím málo zájemců…
Také se chci zeptat: je bezpečné jet v tomto období do Paříže? Velmi se mi tento zájezd líbí, ale mám trochu strach, vzhledem k situaci v Paříži. Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý večer,

zájezd se 100% uskuteční. Již nyní máme přihlášených dostatek klientů na to, aby se mohl realizovat. Naše zájezdy nabízíme nejen přes Slevomat, ale také přes cestovní agentury a největší internetové prodejce. Téměř v každém větším městě naleznete naše smluvní prodejce, kterých máme asi 850 nejen v ČR ale i na Slovensku.

Zdraví team CK WISNAR

CK Wisnar

Dobrý den,
Paříž je město, které žije a umí si života užívat. Ročně jej navštíví desítky miliónů turistů. Když jste v Paříži a vidíte všude kam se jen podíváte plné bary, restaurace, kavárny, ulice, po kterých se denně pohybuje na 12 miliónů obyvatel města věřte nám, že Vás ani nenapadne cítit se zde jinak než bezpečně. Francie je země, která opravdu dbá na bezpečí těch, ktěrí se zde nalézají. Lidé zde vědí, že bezpečnostní složky umí včas zasáhnout a zajistit klidný život jak návštěvníkům tak obyvatelům. Když toto město navštívíte a zažijete jeho životní energii, dáte nám za pravdu, že: Paříž c'est la vie – Paříž to je život a umění žít 😊

Karel Majer

Nádherný zájezd je pouze ten kdy není vedro a je kolem 15 nad nulou což je březen duben a říjen a listopad nejlepší měsíce na cestování jsou pouze tyto 4 měsíce v roce po Evropě V květnu jsem byl v Barceloně absolutní katastrofa 26 ve stínu na slunku přes 30 všichni sme hledaly pouze stín a studenou vodu z Barcelony mě nezájímalo absolutně nic v tom vedru to bylo poprvé a naposled co sem jel z vedra do ještě většího vedra a prázdniny to už vůbec nikam všude mraky lidí namačkaných jak sardinky a k tomu vedro to teda fakt ne. Takže za mě pouze březen duben říjen a listopad.

Karel Majer

Proč v červenci proč v době největších veder proč ? proč ne v březen duben proč ?

CK Wisnar

Dobrý den pane Karle,

poznávací zájezdy připravujeme během celého roku. Do Paříže, oblasti Bretagne i Normandie jezdíme každoročne i v létě z důvodu školních prázdnin a dovolených. Dle našich mnohaletých zkušeností je toto období vhodně zvoleno.
Pokud máte zájem vycestovat v jarních měsících, můžet se podívat na naši bohatou nabídku zájezdů, které máme připraveny na toto období. Na Slevomatu nabízíme na jarní období několik nádherných zájezdů do Itálie, v květnu pak zájezd do Barcelony a Katalánska, nebo Londýna a Windsoru. Budeme rádi, pokud si některý vyberete 😊.

S pozdravem, team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru