Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznejte Korsiku: Dovolená plná výletů a krás Napoleonova ostrova pro 1 osobu

4,3 / 5 CK Wisnar Korsika - Francie (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Klára

Dobrý den, mohu se zeptat, zda se zájezdu můžou zúčastnit i mazlíčci?

CK Wisnar

Dobrý dne paní Kláro,

pejsky i kočičičky máme rádi 😊, ale s ohledem na ostatní cestující Vás v tomto případě budeme muset zklamat. U poznávacích zájezdů by to nebylo nejlepší řešení ani pro domácí miláčky 😉. (Náš team má 4 rozdováděné kocoury – Romea, Blonďáka, Jacka a Alexe; a také 2 roztomilé francouzské buldočky – jsou to Carlen a Pinar)

Přejeme hezký víkend, team CK WISNAR

Káťa

Dobrý den,
je možná nějaká sleva na dítě (3 roky), které by mohlo být i bez nároku na lůžko, nebo je za plnou cenu? Děkuji a hezký den.

CK Wisnar

Dobrý den paní Káťo,

děkujeme Vám za zájem o tento jistě krásný, pobytově poznávací zájezd. Jsme toho názoru, že zájezd není zcela vhodný pro tak malé dítě. Doporučujeme proto vše pečlivě zvážit – jestli by tak malé dítě vůbec zvládlo v pohodě cestu, noční přesun autobusem, následně pak trajekt a opět přesun napříč ostrovem na ubytování.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Klára

Dobrý den, v popisu jsou uvedeny příplatky za vstupy na výletech. Kolik to cca činí?

CK Wisnar

Dobrý den paní Kláro,

co se týče vstupů na Korsice, tyto nejsou nikterak velké. Korsika je hlavně o nádherné přírodě a krásných přírodních scenériích. Pokud budete mít zájem, zajímavý je výlet lodí kolem křídových útesů ve městě Bonifaccio za cca 15 e. Teoreticky nemusíte utratit ani euro.
Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Lisník Stanislav

Dobrý den ještě bych měl otázky kolem poplatků na místě. 10 e je poplatek za osobu na celý pobyt? A kolik je poplatek za povlečení a úklid? Děkuji Stanislav

CK Wisnar

Dobrý den pane Stanislave,
ano, poplatek 10 EUR je za celý pobyt. Jinak se na místě vybírá pouze vratná kauce, pro případ poškození BGW nebo jeho neuklizení. Výhodou je, že si může BGW uklidit každý sám a v tom případě se neplatí žádný poplatek za úklid. Jako povlečení doporučujeme vzít si s sebou 2 prostěradla (1 na lůžko a přikrytí polštáře, 1 na samotné přikrytí). Pokud si budete chtít povlečení pronajmout na místě, je to možné za poplatek 15 EUR/osoba. Klasické povlečení na jaké jsme zvyklí v ČR zde nepoužívají, v případě pronájmu obdržíte 2 velká prostěradla 😊.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Jarmila

Dobrý den, jsou plánovány také nějaké turistické výlety? A také mě zajímá časový plán celé cesty v jednotlivých dnech, tj. 1.den…2.den… Za informace děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Jarmilo,
výlety jsou uvedeny v popisu programu zájezdu Korsika, jedná se o následující:
Výlet panoramatickou cestou Sagonským zálivem do oblasti nádherného divokého pobřeží zálivu Golfe de Porto, kde se třísetmetrové bizarní útesy z červené žuly strmě svažují do moře. Navštívíte i samotné městečko Porto, nalézající se v chráněné zátoce s překrásnou scenérií vnitrozemí, jenž bylo kvůli své fauně a flóře zařazen do UNESCO.
Dalším z výletů je půldenní výlet je návštěva Ajaccia, napoleonova rodného města.
A také zajímavý celodenní výlet na jih ostrova do Bonifaccia – historického středověkého města, které leží na strmých bílých křídových útesech. Zastavíte se i v malebném městečku terasovitě se zvíhajícím na příkrých svazích ostrohu Monte Rosso – v Sarténe.
Pokud máte na mysli vysloveně turistické pěší „procházky“, tak jednou z možností je procházka soutěskou Spelunca – je to jedna z nejznámějších turistických atrakcí ostrova, kterou je možné realizovat v den návštěvy Porta. Na ostrově velmi dobře funguje místní doprava, pokud budete mít zájem o další tůry, je možné tyto realizovat individuálně ve volných dnech.

Přejeme Vám pěkný den, team CK Wisnar

Nicola Trompischová

Dobrý den, jak je to se stravováním? Díky za opověď

CK Wisnar

Dobrý den paní Nicolo,

stravování na Korsice probíhá z vlastních zdrojů. V Bungalovech je k dispozici kuchyňka, která je vybavená na vaření i stolování včetně lednice a sporáku. V areálu se nalézá obchod, kde je možno dokoupit potraviny. Ti, kteří dávají přednost místní kuchyni, mohou využít služeb restaurace s pizzerií, která se nalézá přímo v areálu ubytování, kde lze pořídit snídani, oběd i večeri. Taktéž během výletů po ostrově je dostatek času na to, aby milovníci korsické kuchyně měli příležitost ochutnat místní produkty a jídla v restauracích. Zájezd je pohový a na vše je dostatek času. Doporučujeme 😊.
Zdraví team CK WISNAR

Lucka

Dobrý den,takže jestli chápu dobře,když pojedeme 2 budeme mít bungalov s dalšími 2 cizími lidmi,se kterými budeme sdílet obývací pokoj,kuchyň a sociální zařízení? Dekuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Lucko,
ano chápete to správně, bungalovy T4 jsou určené pro 4 osoby. Každá dvojice spí v oddělené ložnici a společně sdílí obývací pokoj – denní místnost s chuchyńským koutem, socíální zařízení a terasu. Dvojice se snažíme vybírat tak, aby byly přibližně stejného věku. V případě zájmu můžete bungalov obývat sami a doplatit si neobsazená lůžka tj. 4000 Kč za lůžko.
Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Silvie

Dobrý den, jak dlouho bude trvat jízda autobusem? Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Silvie,
cesta autobusem trvá z Prahy do přístavu Livorno cca 12 –14 hodin (záleží na hustotě provozu a dopravní situaci na dálnicích). Tato doba zahrnuje již povinné bezpečnostní pauzy, tedy připližně co 4 hodiny na 20 minut. Zastávky jsou vždy na velkých dálničních motorestech, kde se můžete i občerstvit. Poté následuje cesta trajektem z Livorna do Bastie. Lodě jsou velké, dobře vybavené, kde můžete pohodlně trávit čas během plavby, která trvá 6 – 8 hodin (opět záleží na okolnostech, tj. hlavně na počasí).
Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Majka

Prosím napište místo pobytu ,kde jsou bungalovy. Díky

CK Wisnar

Dobrý den paní Majko,

ubytování je na Korsice zajištěno na západním pobřeží v oblasti jižně od Ajaccia, poblíž Porticcia. Turistický areál se nalézá u moře a je obklopen subtropickou vegetací. Součástí je recepce, restaurace s pizzerií a menší obchod s potravinami. Bungalovy jsou příjemné a moderně zařízené. Jedná se vždy o 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným na vaření i stolování, koupelnu s WC a venkovní terasou na posezení.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Marie Karthoferová

Dobrý den, pro kolik osob jsou bungalovy jeli bychom jen dva ,a jaké tam bývá počasí , děkuji Marie

CK Wisnar

Dobrý den paní Karthoferová, ubytování na Korsice je zajištěno v příjemných a moderně zařízených bungalovech pro 4 osoby, které mají 2 oddělené ložnice, obývací místnost s kuchyní, vybavenou na vaření i stolování, koupelnu s WC a venkovní terasu na posezení. Přikládám odkaz, kde si můžete prohlédnout fotky z loňského zájezdu: https://www.facebook.com/156790891009206/photos/?tab=album&album_id=1220178014670483 . Počasí bývá nádherné :) Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Hana

Dobrý den v ceně mají být uvedené výlety. Jaké výlety? Nejsou žádné uvedene?

CK Wisnar

Dobrý den paní Hano, výlety jsou uvedeny v popisu programu zájezdu Korsika, jedná se o následující:

  • Výlet panoramatickou cestou Sagonským zálivem do oblasti nádherného divokého pobřeží zálivu Golfe de Porto, kde se třísetmetrové bizarní útesy z červené žuly strmě svažují do moře a při pohledu na ně se člověku až tají dech. Navštívíte i samotné městečko Porto, nalézající se v chráněné zátoce s překrásnou scenérií vnitrozemí, jenž bylo kvůli své fauně a flóře zařazen do UNESCO. 
  • Dalším z výletů je půldenní výlet je návštěva Ajaccia, napoleonova rodného města.
  • A také zajímavý celodenní výlet na jih ostrova do Bonifaccia – historického středověkého města, které leží na strmých bílých křídových útesech. Zastavíte se i v malebném městečku terasovitě se zvíhajícím na příkrých svazích ostrohu Monte Rosso – v Sarténe. Bylo označeno za nejkorsičtějí město Korsiky nebo také " hlavním městem krevní msty", ve kterém žulové domy připomínají pevnosti, svědčící o rodinných sporech a hradby, které dýchají válkou a pomstou. Tradice a zvyky se zde udržely nejlépe z celého ostrova. 
Přejeme Vám pěkný den, team CK Wisnar
Dorota Zemanová

Kde bude ubytování? Bude stále na stejném místě? Děkuji za odpověď – d.z.

CK Wisnar

Dobrý den paní Zemanová,
ubytování na Korsice je zajištěno na jednom místě, tj. 7 nocí. Jedná se o turistický areál nalézající se na západním pobřeží hned u moře. Ubytování je zajištěno v příjemných moderně zařízených bungalovech, které mají 2 oddnělené ložnice, obývací místnost s kuchyní, vybavenou na vaření i stolování, koupelnu s WC a venkovní terasu na posezení. Výlety se střídají se dny odpočinku, takže kromě poznávání budete mít čas i na relax u moře.
Přejeme krásný den, team CK Wisnar

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru