Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velký okruh po Skotsku: ubytování, transfer přes La Manche i návštěva Londýna

CK Wisnar Edinburgh - Velká Británie (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zuzana

Reaguji na paní Ivetu (popřípadě kohokoliv jiného). Ráda bych se zájezdu zúčastnila, ale také nemám s kým jet. Pokud by měl kdokoliv zájem se dohodnout a jet společně (tzn. bydlet ve stejném dvoulůžkovém pokoji), ozvěte se mi prosím na e-mail (kulichova.zuzana@centrum.cz). Děkuji.

Lucie Slámová

Ještě se chci zeptat zda je potřeba na tento zájezd nějaká víza, nebo postačí jen cestovní pas ? Děkuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Lucie,

pokud jste občanem ČR, stačí Vám pouze platný OP nebo platný cestovní pas.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Lucie Slámová

Dobrý den, v zájezdu je uvedeno 7 dní, když beru že první noc je přejezd do Anglie ten strávíme v buse a potom je naplánováno 3× nocleh v hotelu, stále zbudou dvě noci za seou. Ty strávíme v buse cestou ? Děkuji za info

CK Wisnar

Dobrý den paní Lucie,
pátý den je v programu noční přesun ze Skotska do jižní Anglie, tak jak uvádíte.
Hezký den přeje, team CK WISNAR

Iveta

Reaguji na paní Dagmaru . Také nemám s kým jet . Zkuste nás prosím nějak zkontaktovat . Dekuji

CK Wisnar

Dobrý den paní Iveto,

můžeme Vám nabídnout doplnění do 2lůžkového pokoje v zájezdu Lodnýn a Windsor v termínu 4.5. – 8.5.2017 k paní, která již je přihlášena a hledá spolubydlící. Pokud budete mít zájem kontaktujte nás telefonicky. My zkusíme oslovit paní Dagmaru, jestli její zájem ještě trvá, a pokud ano, dáme Vám vědět.

Přejeme pěkný den, Team CK WISNAR

Marie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho bude přibližně trvat cesta? A je možné během zájezdu vidět i delfíny? Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Marie,

záleží, na kterém nástupním místě chcete nastoupit. Odjezd z Prahy je plánován přibližně kolem oběda, ráno dalšího dne budeme již v Londýně. Cesta trajektem trvá necelé 2 hodiny, tunelem necelou hodinku. A co se delfínu týče, ty pravděpodobně neuvidíte 😉, ale už teď se na Vás těší „Lochneska“ , jak si s Vámi udělá „selfík“ .
Pokud uvažujete, tak neváhejte, protože míst je v současné chvíli už málo.

Zdraví team CK WISNAR

Dagmar Dagmar

Dobrý den,
v popisu není uveden příplatek za jednolůžkový pokoj. Chci se tedy zeptat, zda je možné u tohoto zájezdu cestovat sám? Předem děkuji odpověď, Dagmar

CK Wisnar

Dobrý den paní Dagmar,

u zájezdu do Skotska Vám bohužel jednolůžkový pokoj již nemůžeme nabídnout. Tyto pokoje jsou na vyžádání a jejich kapacitu jsme vyčerpali. V případě zájmu Vás můžeme doobsadit do 2 lůžkového pokoje, ale na doobsazení máme momentálně muže 😉, který také hledá spolubydlící. Nejlepším řešením by bylo, přesvědčit někoho ze svých známých, aby poznával krásy Skotska s Vámi.

Pěkný den přeje team CK WISNAR

Leona

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat kolik celkově činí poplatky za vstupy a kam všude budou?
 Děkuji

CK Wisnar

Dobrý večer paní Leono,

vstupy nejsou povinné a záleží na Vás, interiéry kterých památek, či objektů se rozhodnete navštívit. Konkrétně ve Skotsku doporučujeme zakoupit tkzv. „Skotský pas“ za cenu v přepočtu kolem 650 Kč, který zahrnuje vstupy do cca 600 objektů po celém Skotsku. Průvodce na místě vše doporučí. Pokud budete chtít navštívit palírnu Whisky počítejte s poplatkem asi 5liber. V Londýně teoreticky nemusíte utratit nic. Všechny aktuální informace ohledně vstupů zasíláme klientům v pokynech k odjezdu zájezdu asi 10 dní před odjezdem.

Přejeme pěkný večer, team CK WISNAR

Marie Rajská

Dobrý den – lákavý zájezd, ale dle programu mi připadá, že se téměř celý odehrává z autobusu. Chápu to správně, že prohlídky jsou pouze v místech, uvedených jako „zastávka“?

Děkuji

M. R.

CK Wisnar

Dobrý den paní Rajská,

zájezd do Skotska je koncipován jako „okruh“ – přejíždí se z místa na místo. Průvodce seznamuje klienty i v autobuse se zajímavostmi krajiny, kterou se projíždí.
Během zájezdu přímo navštívíte: 

  • York – starobylé anglické město
  • Jedburgh a Melrose Abbey, jedno z nejkrásnějších a nejbohatších skotských opatství, kde je uloženo srdce krále Roberta I. Bruce. 
  • Pitlochry s exkurzí a ochutnávkou v palírně whisky, možnost výhodných nákupů
  • Inverness, které je centrem Highlands
  • jezero Loch Ness – nejznámější skotské jezero, hrad Urquhart Castle – zřícenina kdysi mocné pevnosti, která se tyčí nad vodami Lochneského jezera
  • Drumnadrochit – foto s Nessie
  • Fort William – dříve pevnost, dnes turistické středisko u jezera Loch Linnhe pod nejvyšší horou Velké Británie Ben Nevis
  • zdymadla na Kaledonském průplavu – Neptunovy schody
  • Konlochneveské vodopády – procházka s foto do údolí soutěsky Glen Coa – nádherné výhledy na hory a jezerní krajinu
  • Stirling – historické skotské město s královským hradem Stewartovců, katedrálou a hřbitovem
  • Falkirk Wheel unikátní systém rotačních zdymadel
  • Edinburgh, prohlídka jednoho z nejkrásnějších měst Evropy, metropole Skotska s rozlehlým královským hradem střežícím národní pýchu Skotů
  • Londýn

Přejeme pěkný den
team CK WISNAR
P.

Dobrý den, je v ceně zahrnutá i strava? Jedná se o dvojlůžkový pokoj? Na stránkách CK je ještě nižší cena za last minute, která tedy platí? Děkuji za informace.

CK Wisnar

Dobrý den,

v ceně zájezdu do Skotska není zahrnuta strava. Stravu si na místě může pořídit každý dle vlastní volby: snídaně formou švédských stolů v hotelu IBIS*** a v hotelu TRAVELODGE*** nebo se nasnídat z vlastních zdrojů. Obdobně i jídlo během dne.
Cena zájezdu je uvedena na osobu ve 2lůžkovém pokoji. Prostřednictvím SLEVOMATU si můžete zájezd pořídit za nižší cenu – 9.690 Kč. Na našich stránkách je cena zájezdu 10.390 Kč. Možná Vás uvedla v omyl cena za osobu ve 3lůžkovém pokoji, která je však možná jen pro osobu do 14. let na přistýlce a to 8.680 Kč.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru