Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alena

Dobrý den, da se Li použit tenhle voucer na odstranění následku akné? Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Aleno. Tenhle voucher nelze použít na akné a následky akné. Ale: na akné máme vícero možností, jak a co s tím. Doporučujeme: přijďte na konzultaci (nebo nám zavolejte 606 644 166). Vaši situaci probereme a společně zvolíme pro Vás nejlepší řešení. Rádi Vám vyjdeme vstříc i nějakým cenovým zvýhodněním. Těšíme se na Vás!

Lenka Šimáčková

Dobrý den, mám zájem o odstranění drobných žilek na nohou. Zajímalo by mě, jestli si můžu sama určovat, které žilky chci odstranit přednostně (pokud by se nestihlo všechno). Nebo např. zda lze nejprve odstranit žilky na nohách od kolen dolů – kde jsou podle mě více vidět – a pak teprve, když zbyde čas pokračovat i na stehnech. A ještě dotaz, jestli laser dokáže odstranit i velmi jemné žilky, které vypadají spíš jako malé modřiny. Předem děkuji za odpověď

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Lenko. V případě laserového odstranění žilek není nijak „lékařsky“ podmíněno, které ložisko se udělá dřív a které později, takže si můžete sama určit, co se udělá přednostně, pokud by se náhodou nestihlo vše :-). V rámci úvodní konzultace se rovnou v ordinaci domluvíte s paní doktorkou. K druhé části Vašeho dotazu – laser je přesně ta metoda, která je vhodná pro ty droboučké pavučinkové léze (velmi jemné žilky), které mohou působit dojmem malých modřinek. Zavolejte nám, ať se s Vámi domluvíme na termínu, co Vám bude vyhovovat. Přejeme krásný víkend!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru